Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου καθάρισε τον βυθό στην Πάχη Μεγάρων - Ψάρεψαν 219 κιλά ρυπογόνα αντικείμενα (ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2020

Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου καθάρισε τον βυθό στην Πάχη Μεγάρων - Ψάρεψαν 219 κιλά ρυπογόνα αντικείμενα (ΦΩΤΟ)


Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποίησε την υπ΄αριθμ΄ Δράση No195 . Σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, τους Beach Cleaning και τον Δήμο Μεγαρέων, καθάρισαν τον βυθό και την παραλία στην Πάχη.

Ο απολογισμός της κατάδυσης έφτασε τα 212 κιλά ή 859 τεμάχια ανθρώπινης ρύπανσης.

Αναλυτικότερα, από το βυθό βρέθηκαν και ανελκύθηκαν: 296 κουτάκια αλουμινίου, 318 πλαστικά μπουκάλια, 73 καπάκια καφέ, 13 ελαστικά και σαμπρέλες, κομμάτια πλαστικό, συσκευασίες πλαστικές, σακούλες, συσκευασίες δολώματος κλπ…!

Διάρκεια κατάδυσης 45 λεπτά.
Ο βυθός σπαρμένος κυρίως με κουτάκια αλουμινίου και πλαστικά μπουκάλια.

Η ομάδα απαρτιζόταν από 5 δύτες, 5 στην ξηρά, 4 εθελοντές από την Beach Cleaning, Αξιωματικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας και του τοπικού Λιμεναρχείου.

Έγινε και καθαρισμός της παραλίας, βρέθηκαν διάφορα σκουπίδια αλλά τα αποτσίγαρα κερδίζουν κατά κράτος περίπου τα 500 τον αριθμό ίσως παραπάνω!
Σεβόμαστε το περιβάλλον , σταματάμε να ρυπαίνουμε , αφήνουμε πίσω μας καθαρές παραλίες !!!! τα σκουπίδια στους κάδους !!! Ζούμε για το αύριο και όχι μόνο για το σήμερα !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!», αναφέρει ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου.

Δείτε φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες