Ισοπεδώνουν πόλεις με το επίπεδο 4 η Λοκ Ντάουν.Σε απόγνωση οι πολίτες… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2020

Ισοπεδώνουν πόλεις με το επίπεδο 4 η Λοκ Ντάουν.Σε απόγνωση οι πολίτες…


Το παιχνίδι της αύξησης των Κρουσμάτων συνεχίζεται αμείωτα απο την Κυβέρνηση της απάτης..Μετα την Κοζάνη σειρά έχουν βάλει Γιάννινα ,Καστοριά , Σέρρες , Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις για να τις καταστρέψουν Οικονομικά ..Τα κρούσματα βγαίνουν απο διαγνωστικά που βγάζουν ολους τους ιούς αλλα και ΥΓΙΕΙΣ που εχουν αντισώματα με αποτέλεσμα να διαχειρίζονται ψευδείς αριθμούς και να θέτουν πόλεις και Νόμους σε ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ στραγγαλίζοντας οτι εχει απομείνει ορθιο στην Οικονομία κάθε περιοχής.

Δήμαρχοι ,Βουλευτές και αντιπολίτευση Πολίτες και σωματεία δεν ζητούν να ελέγξουν τα δηθεν κρούσματα και με καμένους απο τις μάσκες οι εγκέφαλοι τους αποδέχονται την καταστροφή των περιοχών τους..

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά Εθνικές και Θρησκευτικές εορτές καταργήθηκαν και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπουμε να αντιδρούν οι Κάτοικοι.. Χθες 20/10/20 εγινε παρέλαση απο τους πολίτες στα Γιαννιτσά ενώ ετοιμάζονται μηχανοκίνητες παρελάσεις σε ολη την Eλλάδα για τις 28 Οκτωβρίου. Δείτε το video απο την παρέλαση σε λήψη του Haris Efthimiadis.

Πόλη με πόλη Νομό με Νομό μας πάνε σε ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ και Οικονομική καταστροφή αυξάνοντας τεχνητά τα κρούσματα με “επιθέσεις” ΤΕΣΤ σε ομάδες ποδοσφαίρου Γηροκομεία Ιδρύματα στους δρόμους κλπ για να κλείνουν πόλεις και να απαγορεύουν τις μετακινήσεις και για να φέρουν το εμβόλιο της μείωσης πληθυσμού ωστε να το δεχθούν κάτω απο αυτές τις προϋποθέσεις εγκλεισμού μας .Το χάραγμα δηλαδή το τσιπάκι υπο τη μορφή τους ψευδούς υγειονομικού ελέγχου θα τροποποιήσουν το RNA μας ..

Ολες οι Κυβερνήσεις γνωρίζουν και γνώριζαν αυτο το πρόγραμμα ελέγχου μας..Κανεις σχεδόν δεν αντιστάθηκε να σωθει ο Λαός του ..H ανθρωπιστική κριση και ο Οικονομικός Αρμαγεδών ειναι στη πόρτα μας..οπως και η μετατροπή μας σε ΖΟΜΠΙ αν δεν αντισταθούμε..

Οσο πιο γρήγορα ο Λαός αντιδράσει τοτε θα απελευθερωθεί απο τους Παρανοικούς και Ψυχοπαθείς που εφαρμόζουν το πρόγραμμα Εξόντωσης μας covid 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες