Εγκαινιάζει ΜΕΘ χωρίς προσλήψεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης - 6.000 κενά σε Γιατρούς και 25.000 σε νοσηλευτικό προσωπικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2020

Εγκαινιάζει ΜΕΘ χωρίς προσλήψεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης - 6.000 κενά σε Γιατρούς και 25.000 σε νοσηλευτικό προσωπικό

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει ΜΕΘ μετά από 7 μήνες της πανδημίας του κορονοϊού, και στήνει το δικό του success story περί επιτυχημένης διαχείρισης, ξεχνάει τα χιλιάδες κενά που υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Με τι προσωπικό θα λειτουργήσουν οι νέες ΜΕΘ στο Σωτηρία;
Το ΕΣΥ συνεχώς υποστελεχώνεται καθώς με τις συνταξιοδοτήσεις και τις αποχωρήσεις κάθε χρόνο το υγειονομικό προσωπικό γίνεται όλο και λιγότερο.

Αυτή τη στιγμή τα κενά σε μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς σύμφωνα με τα επίσημα οργανογράμματα, είναι πάνω από 6.000. Οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό – βοηθητικό προσωπικό είναι πάνω από 25.000.
Όσον αφορά τις προσλήψεις η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα και τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε ένα όργιο εντολών για αναγκαστικές μετακινήσεις εκ των έσω για τη στελέχωση αυτών των κλινών στο Σωτηρία.

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης τις φιέστες εγκαινίων στο όνομα της δήθεν επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας και ας δώσει επιτελούς απαντήσεις αν θα καλυφθούν ποτέ τα κενά στην υγεία ή η χώρα θα συνεχίζει να παλεύει ενάντια στον κορονοϊό με ελάχιστο, εξαντλημένο προσωπικό που προσπαθεί να μπαλώσει τις τρύπες του ΕΣΥ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες