Τραγωδία: Πέθανε 9χρονο αγοράκι μέσα στην τάξη-Σοκαρισμένοι δάσκαλοι και μαθητές


Ένα εννιάχρονο αγοράκι πέθανε το πρωί της Παρασκευής, από το χωριό Σκιαδά Αχαΐας.

Το τραγικό συμβάν συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο του που βρίσκεται στο χωριό Σταυροδρόμι.

Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα.

Ο θάνατός του φέρεται να έχει παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί κατέρρευσε ξαφνικά και στο σημείο έσπευσαν κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ.

Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι διασώστες το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί τη ζωή.

Η ιατροδικαστική πλέον εξέταση θα είναι αυτή που θα φωτίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία του χωριού με ευχές για κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του παιδιού…

Δεύτερη Τραγωδία με μαθητή σήμερα-Στην Εντατική 15χρονος που έπαθε ανακοπή στο σχολείο

Εκ γενετής πρόβλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το παιδί είχε πρόβλημα εκ γενετής και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε με το σχολείο αλλά και με την οικογένεια του παιδιού, προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε βηματοδότη.

πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη