Έγκλημα στο Λουτράκι: Το σπίτι του υπόπτου στην Αθήνα και η ώρα της δολοφονίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2020

Έγκλημα στο Λουτράκι: Το σπίτι του υπόπτου στην Αθήνα και η ώρα της δολοφονίας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου για το διπλό φονικό στο Λουτράκι, όπου βρήκαν φρικτό θάνατο μία 43χρονη και ο 42χρονος σύντροφός της...

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά τον βασικό ύποπτο για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι, έναν άνδρα, γνωστό στις Αρχές, με τον οποίο η 43χρονη είχε ερωτική σχέση στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστώσουν από πού ήταν το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του άνδρα που αναζητείται και των τηλεφώνων των θυμάτων, τα οποία δεν έχουν βρεθεί.

Οι ίδιοι εκτιμούν πως πιθανόν ο άνδρας να έχει παραμείνει στην Αθήνα, ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόλαβε να διαφύγει στην Αλβανία, από όπου κατάγεται.

Η αστυνομία παρακολουθεί τελωνειακούς σταθμούς, αεροδρόμια και λιμάνια, αλλά και τα περάσματα που χρησιμοποιούν συνήθως οι λαθρέμποροι για να περάσουν ναρκωτικά, όπλα και ανθρώπους στα ελληνοαλβανικά και τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Το προφίλ του βασικού υπόπτου

Πρόκειται για έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος το 2014 είχε συλληφθεί για ληστεία. Το 2017 αποφυλακίστηκε, με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο Α.Τ Μοσχάτου, όπου είχε δηλώσει τόπο κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχές Οκτωβρίου υπάρχει δηλωμένη παρουσία του στο συγκεκριμένο Α.Τ., όμως δεν υπάρχει κανενός είδος παρουσία του στο σπίτι που είχε δηλώσει ότι κατοικεί. Η επόμενη εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα είναι στις αρχές Νοεμβρίου, όμως εκτιμάται πως δε θα παρουσιαστεί.

Η αστυνομία, εικάζει τέλος πως το έγκλημα έγινε μεταξύ 21:30 και 23:30 το βράδυ του Σαββάτου. Και αυτό, διότι μάρτυρας κατέθεσε πως είδε το φως αναμμένο στο σπίτι της γυναίκας στις 21:30, ενώ στις 23:30 διακόπτεται η εκπομπή σήματος των δύο κινητών τηλεφώνων των θυμάτων, πιθανόν γιατί ο δράστης τα κατέστρεψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες