ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2020

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ;


Πριν 8 ακριβώς χρόνια, πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με τη στήριξη του Δήμου μας και του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΟΚΟΠΑΠ, του Δημοτικού Οργανισμού που πρωτοπορούσε στον τομέα του Πολιτισμού. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και στο χώρο του Καζίνο Λουτρακίου, με μεγάλη επιτυχία.

Όπως μας θυμίζει στο προφίλ του ο τότε Πρόεδρος, Ν. Λόης, ψυχή των εκδηλώσεων ήταν η Άννα Πεντεκόφσκαγια, ο σύζυγός της Βάλερυ και η εικονιζόμενη Άννα Ντρουχακόβα.

Ο Δημοτικός Οργανισμός που προήγαγε τον Πολιτισμό στο Δήμο μας και στον οποίον, μεταξύ άλλων, είχαν προεδρεύσει οι αείμνηστοι Α. Παπαδημητρίου και Μ. Δρίτσας, καταργήθηκε, στην προηγούμενη θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής. Οι αρμοδιότητές του μεταφέρθηκαν στον εκάστοτε αντιδήμαρχο Πολιτισμού.

Υπάρχουν, όμως, τα τελευταία χρόνια, στο Δήμο μας, αντίστοιχες δράσεις στον Πολιτισμό, όπως στην εποχή του ΠΡΟΜΗΘΕΑ; Ποιος θα είναι ο απολογισμός του σημερινού αντιδημάρχου, Α. Παπαθανασίου; Τι θα έχουμε να θυμόμαστε, 8 χρόνια από σήμερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες