Καθολικό πανευρωπαϊκό lockdown ζήτησε από τους ηγέτες της Ε.Ε. η Α.Μέρκελ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2020

Καθολικό πανευρωπαϊκό lockdown ζήτησε από τους ηγέτες της Ε.Ε. η Α.Μέρκελ!


Κάτι που θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες ιδίως στην οικονομία.

Έκκληση προς τους Ευρωπαίους ηγέτες να προχωρήσουν σε lockdown για να αναχαιτίσουν την πανδημία του κορονοϊού φέρεται πως απηύθυνε η Άνγκελα Μέρκελ.

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας της COVID-19 σαρώνει την Ευρώπη, με αποτέλεσμα ήδη ισχυρές χώρες της Ένωσης όπως η Γαλλία και η Γερμανία, να έχουν προχωρήσει σε ολικό ή μερικό lockdown αντίστοιχα.

Μάλιστα, από αργά το απόγευμα της Πέμπτης, είναι σε εξέλιξη είναι η τηλεδιάσκεψη των ηγετών των κρατών-μελών της ΕΕ για τον κορονοϊό.

​Παράλληλα, σύμφωνα με το Politicο, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σε δραματικούς τόνους, φέρεται πως είπε στους ηγέτες ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίστεί η πανδημία είναι γρήγορα και σύντομα lockdown.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα, ανέφερε ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος και τάχθηκε υπέρ άμεσης παρέμβασης για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες