Τουλάχιστον 11.500 πεθαμένοι ψήφισαν στο Μίσιγκαν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2020

Τουλάχιστον 11.500 πεθαμένοι ψήφισαν στο Μίσιγκαν

Πάνω από 11.500 άτομα, επιβεβαιωμένα ή πιθανότατα νεκροί, απέστειλα επιστολικά ψηφοδέλτια στο Μίσιγκαν, σύμφωνα με ανάλυση των εκλογικών στοιχείων της πολιτείας των ΗΠΑ.

Περίπου 9.500 ψηφοφόροι του Μίσιγκαν, που επιβεβαιώθηκαν ως πεθαμένοι μέσω του Δείκτη Θανάτου Κοινωνικής Ασφάλισης (SSDI), επισημαίνονται στη βάση δεδομένων ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου.

Άλλοι σχεδόν 2.000 ψηφοφόροι μέσω επιστολικών δελτίων είναι 100 ετών και άνω και δεν αναφέρονται ως ζωντανοί εκατονταετείς στις δέλτους του Μίσιγκαν.

Η ανάλυση, που διεξήγαγε ο διευθυντής της Big Data Poll, Richard Baris, δείχνει ότι κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι αποπειράθηκαν να ψηφίσουν παρανόμως εκ μέρους αυτών των προσώπων που πια δεν βρίσκονται στην ζωή.

“Είναι επίσης απολύτως πιθανό ότι μερικοί από αυτούς δεν είναι καν πραγματικοί άνθρωποι”, δήλωσε ο Μπάρις στους The Epoch Times μέσω email.

Η δημογραφική ιατροδικαστική έφερε στην επιφάνεια την εκλογική απάτη

Αμερικανοί άνω των 110 ετών είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Μόνο μια πολύ μικρή ομάδα τέτοιων ηλικιωμένων είναι γνωστό ότι ζουν στο Μίσιγκαν. Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, υπήρχαν 1.729 εκατονταετείς στο Μίσιγκαν.

Η Tracy Wimmer, εκπρόσωπος του υπουργού Εξωτερικών του Μίσιγκαν, ανέφερε ότι ακόμη και αν κάποιος προσπάθησε να ψηφίσει εκ μέρους ενός αποθανόντος, η ψήφος θα απορριφθεί.

«Ψηφοδέλτια ψηφοφόρων που έχουν πεθάνει απορρίπτονται στο Μίσιγκαν, ακόμα κι αν ο ψηφοφόρος ψήφισε με επιστολική ψήφος και κατόπιν απεβίωση πριν από την Ημέρα των Εκλογών», δήλωσε προηγουμένως στους The Epoch Times μέσω email.

Ωστόσο, ο Μπάρις δεν πείσθηκε.

«Ενώ είμαι ανοιχτός στην ιδέα ότι ορισμένα από αυτά τα ψηφοδέλτια έχουν όντως απορριφθεί, δεν είμαι ανοιχτός στο απόλυτο συμπέρασμα πως όλοι απορρίφθηκαν», δήλωσε σε tweet της 8ης Νοεμβρίου.

Τα δεδομένα για το πόσα ψηφοδέλτια εν τέλει απορρίφθηκαν δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, είπε η Εκπρόσωπος Wimmer.

Επίσης σημείωσε ότι «ψηφοδέλτιο που λήφθηκε από ψηφοφόρο που είναι εν ζωή μπορεί να καταγραφεί με τρόπο που να φαίνεται σαν να είναι νεκρός».

«Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ψηφοφόρους με παρόμοια ονόματα, όπου η ψηφοφορία καταγράφεται κατά λάθος, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του John Smith Sr. που εμφανίζεται ως John Smith Jr. ή λόγω ανακριβώς καταγεγραμμένων ημερομηνιών γέννησης στον Εκλογικό Κατάλογο”. Αυτό συμβαίνει μόνο «σε σπάνιες περιπτώσεις», είπε.

Έχει καθοριστική σημασία πόσοι είναι οι πεθαμένοι ψηφίσαντες

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Joe Biden εμφανίζεται να προηγείται στο Μίσιγκαν με λιγότερες από 150.000 ψήφους. Η εκστρατεία Trump υπέβαλε αγωγή στο Μίσιγκαν για να σταματήσει την καταμέτρηση των ψήφων, έως ότου εκχωρηθεί στους Ρεπουμπλικάνους παρατηρητές επαρκής πρόσβαση.

Ήδη διεξάγεται έρευνα για εκλογικές παρατυπίες ή ενδεχόμενη απάτη στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

Σε μια αγωγή με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου, εκλογικός παρατηρητής του Ντιτρόιτ κατέθεσε ότι χιλιάδες επιστολικά ψηφοδέλτια από άτομα που δεν είχαν εγγραφεί σωστά για να ψηφίσουν καταμετρήθηκαν ως έγκυρα.

Οι υπεύθυνοι προσέθεταν ονόματα και διευθύνσεις στους Εκλογικούς Καταλόγους με φανταστικές ημερομηνίες γέννησης, όπως 1-1-1900, δήλωσε ενόρκως.

Ο ερευνητής Μπάρις είπε ότι τα δεδομένα ψηφοφορίας μέσω αλληλογραφίας με τα οποία εργάστηκε πιθανότατα δεν είναι αρκετά ενημερωμένα για να καταγράψουν τυχόν παρατυπίες που συνέβησαν την Ημέρα των Εκλογών και μετά.

«Αν το έκαναν αυτό την Ημέρα των Εκλογών στο Μίσιγκαν, τότε πιθανότατα δεν θα το γνωρίζουμε μέχρι τον Δεκέμβριο», είπε. “Εάν είναι αλήθεια, τότε δυστυχώς θα ξεφύγουν αλλά μόνο βραχυπρόθεσμα”.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητεί τα αποτελέσματα των εκλογών σε πολλές πολιτείες όπου ο Μπάιντεν εμφανίζεται να επέτυχε πρώτη θέση. Η εκστρατεία Trump ισχυρίζεται ότι τα μη έγκυρα ψηφοδέλτια υπολογίστηκαν για τους Δημοκρατικούς, τα έγκυρα ψηφοδέλτια πετάχτηκαν εις βάρος των Ρεπουμπλικάνων και οι παρατηρητές των Ρεπουμπλικανών εμποδίστηκαν να παρακολουθήσουν ουσιαστικά τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων.

https://aristeia.site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες