Κλειστή έως τις 24 Νοεμβρίου η διώρυγα της Κορίνθου λόγω εκτάκτων εργασιών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2020

Κλειστή έως τις 24 Νοεμβρίου η διώρυγα της Κορίνθου λόγω εκτάκτων εργασιών


Κλειστή, λόγω εργασιών, θα παραμείνει έως και τις απογευματινές ώρες της 24-11-2020 η διώρυγα της Κορίνθου.


Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου ανακοινώνεται αναστολή διελεύσεων της διώρυγας Κορίνθου έως τις απογευματινές ώρες της 24-11-2020, λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης βυθισμάτων.

Προσάραξη Φ/Γ πλοίου στην Κόρινθο – Διακοπή διέλευσης διώρυγας Κορίνθου – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, για περιστατικό προσάραξης του Φ/Γ “SEAVEN STAR” Ν.Π. 11684, εντός του ισθμού της Κορίνθου, με επιβαίνοντες δεκαεπτά (17) μέλη πληρώματος.

Ακολούθησαν εργασίες αποκόλλησης του εν λόγω πλοίου από πλωτό γερανό, ενώ στη συνέχεια το “SEAVEN STAR” ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΥΡΡ” Ν.Ι. 08 και αγκυροβόλησε με ασφάλεια εκτός του λιμένα Κορίνθου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες επιθεώρησης των υφάλων.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας, ενώ από το Λιμεναρχείο Κορίνθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα Σερίφου στο λιμένα Σύρου, 68χρονος, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Νάξου 53, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες