Ο Κικίλιας το έσκασε απο το ΟΡΕΝ σε ερώτηση για το 50% που αρνούνται το εμβόλιο (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

Ο Κικίλιας το έσκασε απο το ΟΡΕΝ σε ερώτηση για το 50% που αρνούνται το εμβόλιο (Video)


Πενήντα τοις εκατο (50%) ειναι το ποσοστό αυτών μαζι με τους δεν απαντώ που αρνούνται να εμβολιαστούν σύμφωνα με μέτρηση της Metron Analysis και τα Ερπετά της Νέας Τάξης ανησυχούν γιατί θεωρούν μεγάλο αυτο το ποσοστό..Και βέβαια ξέρουμε οτι οταν μας παρουσιάζουν ποσοστά παίζουν με αυτα και μπορεί να ειναι ακόμη μεγαλύτερο

Παρά τα 40 και πλέον εκατομμύρια που πλήρωσαν στα Μέσα εξαπάτησης να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο παρα τα Αστυνομικά μέτρα και το θέατρο που παίζουν με τα δηθεν κρούσματα και παρα οτι γράφουν τους θανάτους ως covid χωρις καμιά πιστοποίηση γιατι εχουν απαγορευση και τις νεκροψίες βλέπουν οτι ο λαός δεν πείθεται για τον εμβολιασμό του..

βλέπουν οτι οι Νόμοι τους για Υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινές απο 2 χρόνια Φυλάκιση εως 10 δεν πιάνουν τόπο.. Βλέπουν οτι τα μητρώα εμβολιασμένων και οι απειλές θα ζήσετε στα ΒΟΥΝΑ οσοι δεν εμβολιαστούν δεν περνάνε πρασινίζουν απο το παρανοϊκό τους σχέδιο..

Ο Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας κατέβασε τα ακουστικά και αποχώρησε απο τηλεοπτική εκπομπή (σε live σύνδεση) γιατί η Nτορα Kουτροκόη Δημοσιογράφος στο ΟΡΕΝ τον ρώτησε για αυτο το ποσοστό του 51% και του είπε οτι το εμβόλιο της γρίπης είναι δοκιμασμένο χρόνια σε αντίθεση με το εμβόλιο covid 19!!

Aντι να απαντήσει πειστικά απέδειξε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και το ΕΣΚΑΣΕ!!

Δείτε το VIDEO..




ΕΔΩ Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ




https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες