Πέθανε ο εθελοντής Εμβολίου της AstraZeneca…Καλά το πάνε!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2020

Πέθανε ο εθελοντής Εμβολίου της AstraZeneca…Καλά το πάνε!!!


Η υπηρεσία δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τον θάνατο του εθελοντή, επικαλούμενη το απόρρητο των πρωτοκόλλων.

Η κλινική δοκιμή του εμβολίου της φαρμακοβιομηχανίας AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στη Βραζιλία θα είχε διακοπεί αν ο εθελοντής ο οποίος απεβίωσε μετείχε στο ενεργό σκέλος της, ανέφερε μια πηγή με γνώση της κατάστασης.

Η δήλωση αυτή ενδέχεται να σημαίνει ότι ο εθελοντής μετείχε στην ομάδα ελέγχου, δηλαδή δεν του είχε χορηγηθεί το εμβόλιο για την Covid-19 αλλά ένα άλλο εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα. Το πρακτορείο Bloomberg μετέδωσε επίσης ότι ο εθελοντής δεν είχε λάβει το πειραματικό εμβόλιο για τον νέο κορονοϊό.

Οι συμμετέχοντες στις δοκιμές δεν γνωρίζουν σε ποια ομάδα ανήκουν, αν δηλαδή λαμβάνουν το εμβόλιο ή ένα ψευδοφάρμακο.


Η κλινική δοκιμή του εμβολίου που αναπτύσσουν η φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα συνεχιστεί στη Βραζιλία, παρά τον θάνατο ενός εθελοντή, ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη υγειονομική υπηρεσία Anvisa.

ΑΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες