Να πως σας τρομάζουν Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κέρκυρας…Το ανάρτησε η Πρόεδρος των εργαζομένων. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2020

Να πως σας τρομάζουν Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κέρκυρας…Το ανάρτησε η Πρόεδρος των εργαζομένων.


Σε προσωπικό λογαριασμό της Προέδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κέρκυρας ανάρτησε μια φωτογραφία για να δείξει ποσο κουραστική είναι η εργασία στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και για τους άπιστους που λένε Ελα μωρε μια απλή γριπούλα είναι..



Θα μπορούσε να αναφέρει στο ευρύ κοινό στους κατοίκους της Κέρκυρας και σε ολη την Χωρα

1.Απο ποιο Νοσοκομείο είναι η Φωτογραφία? Γιατι μας γραφεις οτι μια φίλη σου και συναδελφος σου Νοσοκόμα τα αναφέρει και έβγαλε τη Φωτογραφία.


2.Αφου για την ιδια είναι επικίνδυνος ο Κορωνοιός γιατί έχουν ξαπλώσει στο δάπεδο οι Νοσοκόμοι και Νοσοκόμες? Δεν εχει μικρόβια κάτω??


3.Μια απο τους ξαπλωμένες-νους γιατι χαζεύει στο κινητό της και παίζει με αυτό??

4.Η κυρία Νοσοκόμα που είναι σταυροπόδι κανει Φωτο-ηλιο- Θεραπεία? Η μηπως ξεκουράζεται? Δεν υπάρχουν στο Νοσοκομείο ειδικά δωμάτια για τους Νοσηλευτές-νοσηλεύτριες?

5.Η Κυρια που εχει σηκωμένο τα ενα γονατο και κοιμάται οπως και οι αλλες δυο παρακάτω οταν κουράζονται κοιμούνται εξω απο τους θαλάμους Covid στο πάτωμα και νοιώθουν ασφαλείς?

6.Η όρθια Νοσοκόμα που παρακολουθεί και εχει αντισηπτικό θα τις καθαρίσει οταν ξυπνήσουν?

7.Εχουμε και μαυρες νοσηλεύτριες στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο?

8.Το ΚΛΑΡΚ τι δουλειά εχει εξω απο την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ? Ειναι για να σηκώνει τα πτώματα των νεκρών απο απο την ΜΕΘ?

9.Το Ξύλο δηλαδή η Παλέτα πισω απο το Κλαρκ τι χρειάζεται εξω απο την Μονάδα εντατικής Θεραπείας?

Εαν αυτο κ Ιωάννου είναι Νοσοκομείο και αυτές νοσηλεύτριες τοτε εμεις είμαστε ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ..Περισσότερο μοιάζει με Εργοστάσιο Τροφίμων..Παντως ΜΕΘ δεν ειναι..Αν είναι τοτε πρόκειτε για ανευθυνότητα.Kαι οι δυο Νοσοκόμες δεν φορούν κανονικά τη μάσκα..η μια που παιζει με το κινητο Καθόλου..Η πρωτη κοιμισμένη δεν φορα ούτε κι αυτη και φαίνονται τα ρουθούνια της μυτης της. Ειναι για γέλια η Φωτό!! Ειναι υπευθυνότητα αυτο και το αναρτά η πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας? Και σίγουρα δεν είναι στην Ελλάδα..

Οταν πέφτει σκηνοθεσία να προσέχετε ολα οσα εχει η Εικονα..Δεν αμφισβητούμε οτι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία δίνουν τα πάντα για τους ασθενεις και εργάζονται ακομη και διπλοβάρδιες αλλά αυτο με τη Φωτογραφία αυτή είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ…

Το αν η Κυβέρνηση παίζει με πρόφαση τον Κορωνοιό και φουσκώνει τα πάντα δεν ειναι σωστο οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία να παίζεται το παιχνίδι τους με τετοιες σκηνοθεσίες για να στήνουν σκηνές Τρόμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες