ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΩΝ ΕΡΓΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2020

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΩΝ ΕΡΓΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Λουτράκι, 24 Νοεμβρίου 2020

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού και Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Καραπανάγος, αναφερόμενος στο τεχνικό πρόγραμμα, μεταξύ των άλλων τόνισε:

 "Έργα υποδομών δεν βλέπω. Όλο για μελέτες, επισκευές. Βεβαίως είναι η καθημερινότητα. Βεβαίως θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό στον Δήμο μας. Χρειάζονται έργα υποδομών για να λειτουργήσουν ως πόλοι έλξης για να μπορεί πλέον ο Δήμος μας να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό γιατί, αυτό το οποίο έχουμε πει πάρα πολλές φορές, ατμομηχανή για τον Δήμο μας είναι ο Τουρισμός''.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες