Παρέμβαση Γ. Ψυχογιού στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας για την Παιδεία - Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2020

Παρέμβαση Γ. Ψυχογιού στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας για την Παιδεία - Βίντεο


Πραγματοποιήθηκε στις 23/11/2020 και με μεγάλη επιτυχία, η διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας με θέμα: «Η Παιδεία σε καραντίνα» με βασικό ομιλητή τον πρ.Υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη.

Ο βουλευτής Γ. Ψυχογιός, έκλεισε την εκδήλωση με την τοποθέτηση του, στην οποία τόνισε τα εξής:

Ως κυβέρνηση ενισχύσαμε τα Γενικά Λύκεια, τα ΕΠΑΛ καθώς και την Ειδική Αγωγή με εκπαιδευτικούς, ειδικότητες και υποδομές.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έκανε τίποτα για να οργανώσει και να προετοιμάσει τις εκπαιδευτικές μονάδες και την εκπαιδευτική κοινότητα, μέσα στις συνθήκες πανδημίας.

Απαξιώνουν συνειδητά, τα δημόσια σχολεία γιατί έχουν αλλεργία σε οτιδήποτε δημόσιο, συλλογικό και δωρεάν με την έννοια του κοινωνικού κράτους.

Εμείς αντιθέτως ως κυβέρνηση επαναφέραμε εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες που είχαν απολυθεί , χορηγήσαμε σχολικά γεύματα στους μαθητές , χρηματοδοτήσαμε επισκευές σχολικών κτιρίων μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και προκηρύξαμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μόνιμες θέσεις εκπαιδευτικών.

Αντί να κάνουν πόλεμο και να στοχοποιούν τη νεολαία, ας στηρίξουν άμεσα και ουσιαστικά το δικαίωμα της στην αξιοπρέπεια και στη μόρφωση.

Ακολουθεί to link με βίντεο από την τοποθέτηση του βουλευτή:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες