Ο ιός της παράνοιας μας οδηγεί σε μια τζούφια επανεκκίνηση - Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2020

Ο ιός της παράνοιας μας οδηγεί σε μια τζούφια επανεκκίνηση - Βίντεο


Ανεξαρτήτως τι πραγματικά στοιχεία έχουμε για τον πολυσυζητημένο ιό, το σίγουρο είναι πως ο ιός της παράνοιας έχει διασπαρεί μαζικά. Όσο ο καιρός περνά, η απάτη αποκαλύπτεται το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα “επιστημονικά” ευρήματα καθημερινά δημιουργούν ένα μίγμα εκρηκτικό! Δεν είναι και τυχαίο που η “πώληση” της ανάγκης για εμβόλια, τουλάχιστον προσωρινά, δεν πάει καθόλου καλά.

Όπως τα windows φαίνεται πως κι εμείς χρειαζόμαστε μια επανεκκίνηση γι’αυτό και πλέον την ακούμε κι από άλλες πλευρές, όπως καλλιτεχνών, μαζί με άλλες γνώριμες “λέξεις κλειδιά” συνδυασμένες πάντα με την κλιματική αλλαγή. Συγκλονιστικό πιστεύω ήταν ένα άρθρο από το γνωστό πλέον Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για το πως θα ζούν οι άνθρωποι σε μια πόλη το 2030.

Επίσης, σημαντικότατο ήταν ένα έγγραφο που διαβάσαμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον ΠΟΥ από το Σεπτέμβριο του 2019 και τις 10 δράσεις για εμβολιασμό των πάντων, δράσεις που θα λεγες πως πολλά ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνωρίζεις δεν θα είχαν τίποτα να ζηλέψουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες