Σία Αναγνωστοπούλου: Έφυγε από τη ζωή μία σπουδαία ηθοποιός, μία προσωπικότητα της Αριστεράς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

Σία Αναγνωστοπούλου: Έφυγε από τη ζωή μία σπουδαία ηθοποιός, μία προσωπικότητα της Αριστεράς


Έφυγε από τη ζωή μία σπουδαία ηθοποιός, μία προσωπικότητα της Αριστεράς, ένας άνθρωπος της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η Εύα Κοταμανίδου με την τεράστια συμβολή της στο θέατρο, στον κινηματογράφο, κυρίως στις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου, σφράγισε με την παρουσία της μία μεγάλη περίοδο της Τέχνης στη χώρα μας.

Άνθρωπος πολιτικοποιημένος, ενταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς, η Εύα Κοταμανίδου πρόσφερε στην πολιτική ζωή του τόπου από τα βουλευτικά έδρανα και το κόμμα του Συνασπισμού. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσφορά της στην Τέχνη, στον Πολιτισμό, στην Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες