Για τόνους φορμόλης σε ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών, για τοξικούς σολομούς, για ανεξέλεγκτη χρήση αντιβιοτικών από τις πολυεθνικές που λυμαίνονται τον χώρο στην Ελλάδα, για ξενικά είδη που πωλούνται ως ντόπια ψάρια και για αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας αλιεύματα που καταλήγουν στο πιάτο μας, μίλησε στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο ιχθυολόγος Λοβέρδος Στελακάτος Χρήστος.
Οι αποκαλύψεις κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα και μας κάνουν να απορούμε πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των ψαριών που καταναλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!