Χρυσοχοιδης:Ο ιός δεν μεταδίδεται σε εξωτερικούς χώρους…Κάρφωσε Χαρδαλιά Κικίλια & επιβεβαίωσε την απάτη!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2020

Χρυσοχοιδης:Ο ιός δεν μεταδίδεται σε εξωτερικούς χώρους…Κάρφωσε Χαρδαλιά Κικίλια & επιβεβαίωσε την απάτη!!


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Χρυσοχοΐδης σε ραδιοφωνική εκπομπή χθες 27/11/20 δήλωσε οτι οι αστυνομικοί φορούσαν μάσκα την 17η Νοέμβρη και κρατούσαν αποστάσεις …Τα ψέματα αυτα καταρρίπτονται απο τις φωτογραφίες που εχουμε δημοσιεύσει..

Αυτο όμως που είπε το καινούργιο ΚΑΙΕΙ την Κυβέρνηση τον Κικίλια τον Χαρδαλιά..και τους πληρωμένους Λοιμωξιολόγους. Δήλωσε οτι ο κορωνοϊός δε μεταδίδεται σε εξωτερικούς χώρους.

Δεν μεταδίδεται έξω ο ιός στην ατμόσφαιρα. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους» ισχυρίστηκε ο Υπ.Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον Real Fm.

Αν ο κορωνοϊός δε μεταδίδεται σε ανοικτούς χώρους, για ποιο λόγο έχει επιβληθεί στους πολίτες καθολική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους; Για ποιο λόγο έχουν επιβληθεί εκατοντάδες πρόστιμα στους παραβάτες απο τους Αστυνομικούς? Γιατί υπάρχει καθολικό lockdown, το οποίο μάλιστα επεκτάθηκε μέχρι τουλάχιστον τις 7 Δεκεμβρίου;


Δήλωσε ακομη οτι τα κρούσματα αυξήθηκαν γιατι δεν απετράπη η συγκέντρωση εξω απο το Εφετείο…Εδωσε ΣΤΕΓΝΑ στην πραγματικότητα ΚΑΡΦΩΣΕ τον Χαρδαλιά και τον Κικίλια που δεν φρόντισαν να αποτρέψουν την διαδήλωση και να την διαλύσουν. Η Δήλωση αυτη δημοσιεύτηκε στο Pronews.


Mε δεδομένο οτι υπάρχουν μηνύσεις κατα Κικίλια Χαρδαλιά και του ιδίου απο τον Δικηγόρο Νικο Αντωνιάδη ολες αυτες οι Δηλώσεις αποκαλύπτουν τηνν ΑΠΑΤΗ της Κυβέρνησης και το Βρώμικο παιχνίδι τους για πλήρη ελεγχο πληθυσμού και μείωσης..Παλι πιάστηκε αδιάβαστο το Χρυσό παιδί!!!

Ο Χρυσοχοΐδης ψήφισε τον Νόμο (4682/20) για τον Υποχρεωτικό εμβολιασμό που ο Κικίλιας τον χαρακτήρισε Αντισυνταγματικό .Οπως ψήφισε και το Μητρώο Εμβολιασμένων και την βεβαίωση Εμβολιασμού για νόμιμη χρήση μαζι με τον Κικίλια..Το δούλεμα συνεχίζεται.

Με ολα αυτα η Κυβέρνηση δείχνει να παραπαίει και παράλληλα αποκαλύπτεται οτι εκτελουν σχέδιο εξόντωσης των πολιτών και της Οικονομίας..Ψεύδονται κρατάνε ομήρους τους Έλληνες τους έχουν φορέσει σκόπιμα και χωρις πραγματικό κίνδυνο μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και διαλύουν τις μεσαίες επιχειρήσεις συντονισμένα και οργανωμένα με αλλεπάλληλα Λοκ Ντάουν -Εγκλεισμό – Φυλακίσεις καταστρέφοντας οτι εχει απομείνει απο την επιχειρηματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ REAL FM ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ (27/11/20).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες