Έβαλαν πρόστιμο σε πολίτη που έδωσε Πρώτες Βοήθειες σε τραυματία τροχαίου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2020

Έβαλαν πρόστιμο σε πολίτη που έδωσε Πρώτες Βοήθειες σε τραυματία τροχαίου!


Ένα απίστευτο περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η Ριάνα Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Ασθενοφόρων, το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένας αστυνομικός κατήγγειλε πολίτη, ο οποίος έδωσε τις Πρώτες Βοήθειες σε τραυματία τροχαίου, μέχρι να φτάσει στο σημείο Ασθενοφόρο.

Στην ανάρτηση αναφέρει:

«Αγαπητέ κ. Γιάννη Χρήστου σας ζητώ δημοσία συγνώμη για την ταλαιπωρία που σας προκάλεσα στην ανάγκη μου να δώσετε τις Πρώτες Βοήθειες για να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου… Νιώθω την βαθύτητα ανάγκη να πληρώσω εγώ το πρόστιμο που λάβατε από τον Αστυνομικό ψες βράδυ…. Παρακαλώ θερμά επειδή δεν κράτησα το κινητό σας όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων για να μπορέσω να σας μιλήσω… Η πράξη σας ήταν πράξη τιμής και προσφοράς…Μακάρι όλοι οι πολίτες να ήταν σαν και εσάς…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες