Σανό αμάσητο απο την πληρωμένη Τηλεόραση..Νοσοκομείο Παπανικολάου σήμερα!!(ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2020

Σανό αμάσητο απο την πληρωμένη Τηλεόραση..Νοσοκομείο Παπανικολάου σήμερα!!(ΦΩΤΟ)


Καρκινοπαθείς άτομα με εγκεφαλικά Νεοπλασίες διάφορες κ.α που περίμεναν και περιμένουν να χειρουργηθούν δεν εισάγονται κατ εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και πεθαίνουν εξω απο τα Νοσοκομεία.

Κρασσάρουν το σύστημα Υγείας και με ψευδές θετικά κρούσματα παρουσιάζουν τα Μέσα Εξαπάτησης την Εικόνα που θέλουν οι Παρανοικοι-Ψυχασθενείς υπάλληλοι της Νεας Τάξης…Οι θάνατοι είναι λιγότεροι τις πρώτες 26 εβδομάδες σε σχέση με το 2019 σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ..

Δειτε Φωτογραφίες ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ απο το Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη απο τον Mixalis Paramalis.Tα Νοσοκομεία είναι ΑΔΕΙΑ!! Οι διάδρομοι αδειοι..Ολα αδεια και “Νεκρά”


Οσοι πεθαίνουν απο άλλες αιτίες βαπτίζονται νεκροί απο Covid 19 όπως ομολόγησε ο Κυβερνητικός Λοιμωξιολόγος Σωτήρης το κολλητάρι του Μητσοτάκη!!


Το Πολιτικό σύστημα έπαιξε το σοου στη Θεσσαλονίκη χθες και με την αποχώρηση του θιάσου κομπάρσων του Μητσοτάκη αυτη είναι η εικόνα στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης…

Αν δεν ξεσηκωθεί ο Λαός αυτά θα μας κάνουν ..Με διάλυση της Οικονομίας και οικογενειακά ΚΡΑΧ.. Με την Φυλάκιση μας χωρις πραγματικά κρούσματα Κορωνοιού..Τα Τεστ βγάζουν θετικά αποτελέσματα για αντισώματα και άλλες απλές γρίπες ΧΩΡΙΣ να ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ αν εχει κάποιος Κορωνοιό!!Με ψευδως θετικά Τεστ μας έκλεισαν Φυλακή και τις επιχειρήσεις της μεσαίας Τάξης..Σταμάτησαν την Ζωή μας την Κοινωνικότητα την ελεύθερη μετακίνηση μας…

Είμαστε Έλληνες? Αν είμαστε τι περιμένουμε? Ο Έλληνας είναι πολεμιστής..Τώρα που ολοι οι Έλληνες δέχονται την Βρώμικη αυτή επίθεση Τρόμου φόβου και Ψεμάτων και φορτώνει θα ξεσπάσει..Το οτι ακομη δεν εχει ξεμπουκάρει δεν σημαίνει οτι δεν θα το κάνει…Δεν θα δεχθεί την μοίρα που κανόνισαν αυτα τα ΕΡΠΕΤΑ που μας κυβερνούν..Εχουν κλειδώσει ολους τους Έλληνες και νομίζουν οτι θα τους περάσει? Κατάργησαν ολα τα Θεμελιώδη δημοκρατικά Δικαιώματα μας και θα μείνουν ατιμώρητοι?

Εχουν σε ΟΜΗΡΙΑ 11 εκατομμύρια Πολίτες..Το αρθρο 322 το ξέρουν?
Άρθρο 322 Ποινικού Κώδικα:

“Όποιος με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, βία ή απειλή βίας συλλαμβάνει, απάγει ή παράνομα κατακρατεί άλλον, έτσι ώστε να τον αποστερεί από την προστασία της πολιτείας και ΙΔΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΑΓΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ή σε άλλη ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες