“ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ EXCEL-άκι ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

“ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ EXCEL-άκι ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ”


Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα, δηλαδή τα έργα που προβλέπεται να γίνουν στο δήμο μας, το 2021. Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί”, Κ. Σταυρόπουλος:

«Παρακολουθούμε άλλη μια απογοητευτική διαδικασία. Η οποία είναι, όμως, αρκετά αποκαλυπτική. Αποκαλυπτική της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής. Αυτό δεν είναι Τεχνικό Πρόγραμμα. Δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχει στόχευση, δεν υπάρχει τίποτα. Είναι ένα Excel-άκι με εργολαβίες. Και καθόμαστε και συζητάμε, τόση ώρα, για τις εργολαβίες.»

«Δεν συζητάμε ότι είναι για καταψήφιση, αυτό το πράγμα. Λυπάμαι που συμμετέχω σε μια τόσο χαμηλού επιπέδου διαδικασία.» 

Απαντώντας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κ. Παντελέου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Λυπάμαι πολύ, ένας Αρχιτέκτων Μηχανικός, να λέει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου «ένα Excel-άκι». Αναφέρεται σε εργολαβίες. Ένα Τεχνικό Πρόγραμμα έχει έργα. Γίνονται διαγωνισμοί. Έρχονται όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και παίρνουν τα έργα. Υπάρχει Τεχνικό Πρόγραμμα χωρίς εργολαβίες;

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί”, Ι. Καραπανάγος:

«Διαπίστωσα ότι σας ενόχλησε η τοποθέτηση του κ. Σταυρόπουλου. Είναι δεδομένο ότι η παράταξή σας (δηλαδή η συμπολίτευση) και η δική μας παράταξη, έχουν εντελώς διαφορετικό εννοιολογικό προσδιορισμό σε λέξεις, όπως «όραμα», «υποδομές», όπως «εργολαβία», όπως «καφενειακή συζήτηση» κ.λπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες