Χιλιάδες διαδηλωτές στην Καλιφόρνια κατά του lockdown που επέβαλε ο Δημοκρατικός κυβερνήτης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2020

Χιλιάδες διαδηλωτές στην Καλιφόρνια κατά του lockdown που επέβαλε ο Δημοκρατικός κυβερνήτης


Χιλιάδες Αμερικανοί διαδήλωσαν σε 16 πόλεις της Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου για να διαμαρτυρηθούν κατά των νέων μέτρων καραντίνας του κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ, που τους υποχρεώνει να κλείνονται μέσα στα σπίτια τους μετά τις 10.

Κουβαλώντας σημαίες της εκστρατείας Τράμπ, και πανό με συνθήματα του τύπου «ανοίξτε την Καλιφόρνια» τα πλήθη άρχισαν να μαζεύονται στις 22.01!

«Αυτό το κίνημα αφορά το να ξεσηκωθούμε για την ελευθερία μας κατά των υπερβολικών διαταγμάτων του κυβερνήτη» είπε η Σίντι Λί, με καταγωγή από το Βιετνάμ.

Αυτή είναι τυραννική υπέρβαση εξουσίας εκ μέρους των δημοκρατικών κυβερνητών, και ο αμερικανικός λαός, όπως και οι πολίτες από άλλες χώρες πρέπει να εναντιωθούν συμπλήρωσε η Νανσι Βου-Κερρ που συμμετείχε στις διαδηλώσεις. «Οι ελευθερίες μας είναι πραγματικά σε κίνδυνο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε την ιστορία άλλων χωρών όπως το Βιετνάμ, η Βενεζουέλα, η Κούβα, το Ιράν και άλλες».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όλα τα γραφεία Σερίφη στην περιοχή του Λός Άντζελες έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα επιβάλλουν τις απαγορεύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες