video - H ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ TPOMOKPATIAΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2020

video - H ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ TPOMOKPATIAΣ



Στην πορεία προς το ελιξίριο, ο Κούλης και οι άλλοι παρατρεχάμενοι παρουσιάζουν μια απαράμιλλη οργανωτικότητα πράγμα που υποδηλώνει για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ατζέντα για το αφεντικό.

Και για να επιτευχθεί σωστά θα πρέπει να γίνει με τη βούληση μας, επειδή φοβόμαστε τόσο ώστε να αγνοήσουμε τις διαρκώς υπερβολικά ύποπτες κινήσεις τους.

Όμως δεν φαίνεται να τους βγαίνει πράγμα που αποδεικνύεται πρώτον από τις συνεχείς επιβεβαιώσεις ότι κι αυτοί θα το κάνουν επειδή είναι ασφαλές, κι ας μην μας έχουν καν πει ότι έχει ελεγχθεί, και δεύτερον επειδή κάνουν τέτοια τιτάνια προσπάθεια να μας τρομάξουν. Προσπάθεια τέτοιου μεγέθους που έχει φτάσει σε επίπεδο να αποτελούν καθημερινό περίγελο, χρησιμοποιώντας μεθόδους που μόνο μπούμερανγκ μπορούν να τους γυρίσουν.

Την ίδια ώρα όλοι οι επίσημοι φορείς-πιόνια καταρχήν δεν έχουν άλλη επιλογή από να γίνονται φασιστικότεροι ενώ συνεχίζουν να βρίσκονται συντονισμένοι στην ανάγκη για μια αλλαγή, μια επανεκκίνηση, πάντα όμως διατηρώντας τα μέτρα προστασίας κατα του ιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες