Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 - Να γίνει άμεση τοποθέτηση των Συμβόλων μας… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2021

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 - Να γίνει άμεση τοποθέτηση των Συμβόλων μας…


Δεν λέει να σταματήσει ο πολιτικός και κοινωνικός σάλος που έχει προκληθεί από την νέα άρνηση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, να ασπασθεί τον Τίμιο Σταυρό κατά την ημέρα της δοξολογίας για το νέο έτος και στην οποία συμμετείχε με τον θεσμικό της ρόλο, στην Μητρόπολη των Αθηνών!

Από τη στιγμή που είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οφείλει να τηρεί ευλαβικά το Ελληνικό Σύνταγμα που αναφέρει – ακόμη τουλάχιστον – ότι επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ορθοδοξία (Άρθρο 3 παρ. 1 του Συντάγματος: “Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού”)!

Από τη στιγμή που αποδέχτηκε να είναι Πρόεδρος των Ελλήνων και ο ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι στο θρήσκευμα Χριστιανοί Ορθόδοξοι, οφείλει να τον σέβεται και να τον τιμά! Διαφορετικά οφείλει άμεσα να παραιτηθεί και να ιδιωτεύσει! Τότε θα μπορεί να ασπάζεται όποιο θρησκευτικό δόγμα επιθυμεί ή να αρνείται το οποιοδήποτε δόγμα! Θα είναι αναφαίρετο δικαίωμά της!

Όμως, όσο παραμένει Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πρέπει να τιμά και να σέβεται το Σύνταγμα των Ελλήνων και το θρήσκευμα που σε αυτό αναφέρεται!

Δεν είναι δυνατόν η κυρία Σακελλαροπούλου να συνεχίσει να “φτύνει κατάμουτρα” τον ελληνικό λαό και να απαξιώνει τα πιστεύω, τα ιδανικά και τις αξίες του!

Να επαναφέρει άμεσα λοιπόν στο Προεδρικό γραφείο, αφού δεν είναι δικό της, την Σημαία της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Να επαναφέρει άμεσα στο Προεδρικό γραφείο τα καριοφίλια, σύμβολο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, που φέτος άλλωστε η Ελλάδα τιμά τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, κατά την οποία περίοδο κάποιοι θυσίασαν τα νιάτα τους και την ομορφιά τους προς χάρη της Ελευθερίας της Πατρίδος μας από τον Οθωμανικό ζυγό!

Εάν εκείνοι ζούσαν σήμερα, θα ζητούσαν από την ΠτΔ τουλάχιστον να μην τους ντροπιάζει!

Και αφού τοποθετήσει εκ νέου τα κουμπούρια της Επαναστάσεως, να μας εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει το περίεργο τρίγωνο που τοποθέτησαν εκεί οι συνεργάτες της, προφανώς κατ΄ εντολή της!!

Ανοικτή επιστολή δημοτικού συμβούλου Ιεράπετρας προς την ΠτΔ…


Κυρία Σακελλαροπούλου! Ο Ελληνικός λαός είναι αγανακτισμένος με τις αντεθνικές πράξεις σας. Την Πρωτοχρονιά απαξιώσατε τον Τίμιο Σταυρό μέσα στην Εκκλησία. Δώσατε εντολή να μη γίνει ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, ενώ επιτρέψατε η Στρατιωτική μπάντα να παιανίσει για ψυχαγωγία άλλων... Τί νομίζετε πώς κάνετε;... Γιατί τόσο μίσος για τα θρησκευτικά και εθνικά μας σύμβολα; Ορκιστήκατε Πρόεδρος του Ελληνικού Κράτους, για να υπηρετείτε το Σύνταγμα, το οποίο βασίζεται στην Αγία Τριάδα. Εσείς όμως κάνατε γενική εκκαθάριση των συμβόλων της Πίστεως και της Επαναστάσεως του 1821 και τα αντικαταστήσατε με άλλα αγνώστου προελεύσεως και σκοπιμότητας στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αυθαιρετείτε εις βάρος των Ελλήνων; Με αυτές τις αντεθνικές πράξεις σας, δείχνετε ξεκάθαρα πως υπηρετείτε ξένα συμφέροντα. Έχετε ταχτεί καθαρά υπέρ της Νέας Τάξης, η οποία έχει σαν σκοπό της την Γενοκτονία όλων των Ελλήνων. Εσείς…, είστε Ελληνίδα; ή δεν είστε; Τιμάτε αυτή την χώρα που υποτίθεται ότι υπηρετείτε; Υπηρετείτε ή δεν υπηρετείτε το Ελληνικό Σύνταγμα; Εμείς ο Ελληνικός λαός που αγαπάμε την πατρίδα μας, δεν σας αποδεχόμαστε πλέον…

…Σας ενημερώνουμε πως η υπομονή του λαού έχει εξαντληθεί. Δεν μπορεί να ανεχτεί περισσότερο τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις σας, που οδηγούν στον εξευτελισμό και στην ταπείνωση του λαού και της πατρίδας μας. Μην υποτιμάτε την δικαιολογημένη οργή του λαού, γιατί θα είναι άγνωστες και προφανώς ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις του. Αυτό σας αφορά άμεσα, γιατί εσείς μαζί με την Κυβέρνηση έχετε ξεπεράσει τα όρια της Δικαιοσύνης και της Συνταγματικής νομιμότητας και οδηγείτε την Ελλάδα σε καταστροφικά μονοπάτια Εθνικής λαίλαπας. Δεν θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε να καταπατάτε το υπάρχον Ελληνικό Σύνταγμα, για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα των εντός και εκτός Ελλάδας εντολέων σας. Απαιτούμε η Πρόεδρός μας να σέβεται τον όρκο που έδωσε ενώπιον θεού και ανθρώπων. Εμείς θα υπερασπιστούμε τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας, για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα Έθνος υπερήφανο και ανεξάρτητο, όπως το παραλάβαμε από τους Έλληνες προγόνους μας. Αν οι “δεσμεύσεις” σας προς τους εντολείς σας δεν σας επιτρέπουν να αποκαταστήσετε την βεβήλωση που πράξατε εις βάρος του λαού και της θρησκείας, προβείτε στην άμεση παραίτησή σας, διαφορετικά θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας και ο λαός θα σας καταδικάσει... Δεν δεχόμαστε την επιβολή της Ατζέντας σας και την πολιτειακή ανωμαλία την οποία προωθείτε, την εισβολή λαθροεποίκων, την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την απώλεια της ελευθερίας μας και της εθνικής κυριαρχίας. “Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω, κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν”, όπως είπε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης!

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ιεράπετρα μπορείς” και Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας, Αλέξανδρος Μουζουράκης!!

Προς τον Νίκο Δένδια και τον Α΄ ΓΕΕΘΑ…


Προσωπικότητα από τα Δωδεκάνησα μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα προς τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, με την επιθυμία της δημοσίευσης:

«Στην επικείμενη συζήτηση μεταξύ των ΥΠΕΞ Ελλάδος και Τουρκίας, το πρώτο που θα ζητήσουν οι Τούρκοι θα είναι η αποστρατικοποίηση των νησιών μας! Επειδή όμως, όπως πιστεύω θα αρνηθεί η ελληνική πλευρά, φρονώ πως θα μας ζητήσουν να ανοίξουμε πάλι τα δρομολόγια μεταξύ των Δωδεκανήσων και της απέναντι πλευράς! Αυτό δεν πρέπει να γίνει για κανένα μα κανένα λόγο! Γιατί έτσι κόβεται ο δίαυλος επικοινωνίας των Κώων και Ροδιτών το θρήσκευμα μουσουλμάνοι, που έχουν συνεχή επαφή με την Τουρκία! Αφού για πρώτη φορά αντελήφθησαν ότι ζουν στην Ελλάδα, τώρα που η επικοινωνία με την απέναντι πλευρά απαγορεύεται λόγω του κορωνοϊού! Γι΄ αυτό είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και ενοχλημένοι!

Έτσι θα περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα και την προστασία των Δωδεκάνησων!

Ο δε ελληνικός Στρατός θα πρέπει στο πιο νευραλγικό σημείο των Δωδεκάνησων, την Κέφαλο της Κω, να εγκαταστήσει μεικτό Αστεροσκοπικό – Σεισμογραφικό – Ωκεανογραφικό – Μετεωρολογικό Κέντρο! Αφού αυτό το Κέντρο θα μπορεί να συλλέγει δεδομένα που θα αξιοποιούνται από την πολιτική προστασία (ΠΣΕΑ) και τα ερευνητικά μας κέντρα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες