Βρήκαν αφορμή! Τίποτα δεν ειπώνεται τυχαία – ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2021

Βρήκαν αφορμή! Τίποτα δεν ειπώνεται τυχαία – ΒΙΝΤΕΟ


Ξεκίνησαν νέο «τροπάρι» οι «ειδικοί», «χορεύουν» στον ρυθμό και τα ΜΜΕ...

Και ξαφνικά μας ήρθε η μετάλλαξη του κορωνοϊού, η οποία έχει «τρομοκρατήσει» όλον τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν συνεχώς για αυτήν.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Γαργαλιάνος Παθολόγος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής της Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, εξέφρασε την ετοιμότητα των «ειδικών» απέναντι στις μεταλλάξεις του κορονοϊού.

Τι θα αφορά άραγε αυτή η ετοιμότητα;;;

«Εάν υπάρξει πρόβλημα με τη μετάλλαξη, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε ξανά κλείσιμο, αν υπάρχει κίνδυνος. Έτσι θα αντιδράσει η Ευρώπη, έτσι θα αντιδράσει τολμώ να πω όλος ο κόσμος», δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Δεν είναι και πολύ δύσκολο για κάποιον να το κατανοήσει. Με αφορμή την «μετάλλαξη του ιού» έρχονται νέα -ίσως σκληρότερα- μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και φυσικά περισσότερος εγκλεισμός.

Χρειάζεται να «επαυξήσουμε την σωστή τήρηση των μέτρων» σημείωσε και εξήγησε πως «όταν έχει δημιουργήσει τείχος, δεν υπάρχει περιθώριο μεταλλάξεων».

«Στην ελληνική επικράτεια αν βρεις (σ.σ. τη μετάλλαξη) γρήγορα το απομονώνεις και δεν το αφήνεις να εξελιχθεί, γι’ αυτό και έγινε χθες Σάββατο η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για να ληφθούν μέτρα για την ισχυροποίηση, ανίχνευση και απομόνωση της μετάλλαξης», προσέθεσε ο κ. Γαργαλιάνος.

Σχετικά με την ανησυχία που υπάρχει για το εάν οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν επαρκώς, σημείωσε πως η Επιτροπή των Ειδικών «είχε δώσει τις προδιαγραφές, υπό την προϋπόθεση ότι τις χρησιμοποιούμε σωστά. Όταν νοτίζουν πρέπει να αλλάζουν, να πλένονται και να σιδερώνονται για την επαναχρησιμοποίηση τους».

Για τον εμβολιασμό είπε πως με βάση τα εμβόλια που έχει η χώρα, η διαδικασία πάει καλά. «Ελπίζω ότι τα πράγματα θα λυθούν για να έχουμε κάλο ρυθμό μέχρι το καλοκαίρι».

Από χθες τα μέσα ενημέρωσης «χορεύουν» στους ρυθμούς της «μετάλλαξης»:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες