Φαιδων Βοβολης: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ: Τον Κάθε Εργαζόμενο Της Κυβέρνησης Που Φροντίζει.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2021

Φαιδων Βοβολης: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ: Τον Κάθε Εργαζόμενο Της Κυβέρνησης Που Φροντίζει..


.- οπως σμρ το πρωί στη συνέντευξή μου στον ART FM-να παρενοχλεί τον ήχο,ωστε να φτάνει δυσδιάκριτος στα αφτιά των Ελλήνων! 

Η Ελληνική κυβέρνηση μετά τα 64,5 εκ€ χορηγία στα ΜΜΕ για φασιστικού τυπου λογοκρισία,τώρα πια ενοχλείται οταν ελεύθερα δίκτυα βγάζουν τις φωνές που δε θέλουν. Προφανώς αν λεγαμε ’ανοησίες ‘θα αποδομούμασταν και μόνοι.. 

Απλά αναγνωρίζουν πως η αλήθεια ΔΕΝ κρύβεται.. Και το ωραίο ειναι πως δεν το κανει σε άλλους ιατρούς που λενε τα ίδια,ούτε και στους ‘πολιτικούς ‘που ‘αντιτίθενται διότι αυτό που τους ενοχλεί είναι ο ΚΟΣΜΟΣ που ανταποκρίνεται στις συνεντεύξεις μου είτε ιατρικές είτε πολιτικές.

 Όπου μιλώ είτε πεφτουν οι γραμμες 2 φορες τουλάχιστον-οπως και σήμερα-,είτε ‘σφυρίζουν οι γραμμές,είτε γίνονται όλα τα ευτράπελα του κόσμου... 

Ο ΛΑΟΣ που ακολουθεί και ‘πλημμυρίζει’με ερωτησεις τα ραδιοτηλεοπτικά τηλέφωνα είναι το θέμα! Σας ευχαριστώ λοιπόν που αναδεικνύετε τον ΑΓΩΝΑ μας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όλους τους Έλληνες. Εγω το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ ειναι να κάνουμε με την ομάδα μου το παν για να ανατρέψουμε αυτό τον βάλτο στον οποίο προσπαθείτε να βουλιάξετε τις ζωές των Ελλήνων.

 Έχουμε αντιληφθεί από τη ΛΑΤΡΕΙΑ του κόσμου πως πλέον είμαστε οι κύριοι εκφραστές της ΜΑΧΗΣ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους. Θα την τιμήσουμε ως το τέλος!

 ΥΓ: Στην Ιταλία ανατράπηκε η κυβέρνηση Giuseppe Conte. Κινήματα που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ΑΓΑΠΗ για τον λαό τους ,όπως του Mateo Salvini-κυριαρχούν και θα κατακλύσουν ολη την Ευρώπη. Το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα. 

Η κατάσταση που δημιούργησαν οι ‘πολιτικοί’τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας,ζητά την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με 3 λαικά αιτήματα που θέλουν άμεσα δικαίωση: -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ Ο αγώνας ξεκίνησε Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες