ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ : Συνεδριάζει το Συμβουλίου της Κοινότητας - Δείτε τα θεάματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2021

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ : Συνεδριάζει το Συμβουλίου της Κοινότητας - Δείτε τα θεάματα


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων) την 26η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 ( χρόνος έναρξης ) – 21:00 ( χρόνος λήξης ) η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-03-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (κατεπείγοντα μέτρα κατά του κορωνοϊού) και την Εγκύκλιο 426/ 13.11.2020 , για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης

1. Περί:

Διαβίβαση των α) αρίθμ πρωτ:110165/29-12-2020 εγγράφου της κτηματικής υπηρεσίας Κορίνθου περί χαρακτηρισμού ως δημόσιου κτήματος και εξαγοράς τμήματος Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου (νυν Δημοτική Οδό ) από την εταιρεία ΜΟΤΟΙ 4ΙΕ (ΕΛΛΑΣ) (αριθμ πρωτοκ. Δήμου 35/04ω01-2021 β) του αριθμ πρωτ:24987/29-12-2020 εγγράφου της εταιρείας ΜΟΤΟΡ 4ΙΑ με συνημμένη την από 23-12-2020 κυκλοφοριακή μελέτη τον Πολ Μη. κ. Ευάγγελου Σαμαρά σχετική με την περιγραφή συνθηκών κυκλοφορίας σε τμήμα της Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου (νϋν Δημοτική Οδό) προς λήψη σχετικής απόφασης σχετικής με χαρακτηρισμό οδικού τμήματος ως δημόσιου κτήματος και έγκρισης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων .

2. Περί αιτήματος εθελοντών της Δημοτικής βιβλιοθήκης Αγίων Θεοδώρων για την έκδοση βιβλίου Λαογραφικού και Ιστορικού περιεχομένου.

3. Περί επέκτασης δημοτικού φωτισμού στους Αγίους Θεοδώρους.

4. Περί τοποθέτησης μπράτσων σε υπάρχουσες κολώνες της ΔΕΗ.

5. Περί αγοράς οικοπέδου για την κατασκευή νέου Λυκείου στους
Αγίους Θεοδώρους .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες