Αυτή είναι η επιστολή Λογοθέτη, Καραπανάγου, Βασιλείου στον Ασημακόπουλο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2021

Αυτή είναι η επιστολή Λογοθέτη, Καραπανάγου, Βασιλείου στον Ασημακόπουλο


Mε γραπτή επιστολή τους, ο Κώστας Λογοθέτης, ο Γιάννης Καραπανάγος και Δημήτρης Βασιλείου, απάντησαν από κοινού στον Ασημάκη Ασημακόπουλο, αναφορικά με την πρόκληση την οποία τους απηύθυνε για συνάντηση στο Καζίνο Λουτρακίου για «πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση» με την παρουσία των συνδικαλιστικών οργάνων της εταιρείας...

Αναλυτικά:


Κύριε Ασημακόπουλε,

Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας απευθύνατε για συνάντηση, καθαρά ενημερωτική, όπως επικαλείσθε, με γνώμονα την ανάγκη πλήρους και ολοκληρωμένης ενημέρωσής μας, την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 14:00΄.

Σε απάντηση της πρόσκλησής σας, σάς ενημερώνουμε ότι έχουμε καταθέσει αίτημα για άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και ως εκ τούτου κρίνουμε ότι η όποια συνάντησή μας πρέπει να μετατεθεί στο μέλλον.

Φυσικά, εάν εσείς κρίνετε άμεση την αναγκαιότητα της πλήρους και ολοκληρωμένης ενημέρωσής μας, προτείνουμε, εάν επιθυμείτε, να την έχουμε γραπτώς.

Οι επικεφαλής των Παρατάξεων:

1.-Βασιλείου Δημήτριος (Ώρα για δράση)
2.-Καραπανάγος Ιωάννης (αλλάzουμε ΜΑΖΙ)
3.-Λογοθέτης Κωνσταντίνος (Με τους ΠΟΛΙΤΕΣ Μπροστά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες