Klaus Schwab: Πρέπει να κάνουν όλοι το εμβόλιο – Συνδικαλιστές στην Ελλάδα συμφωνούν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2021

Klaus Schwab: Πρέπει να κάνουν όλοι το εμβόλιο – Συνδικαλιστές στην Ελλάδα συμφωνούν


Μιλώντας στην φετινή Ατζέντα Davos, ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab δήλωσε ότι «κανείς δεν θα είναι ασφαλής» έως ότου «όλοι εμβολιαστούν» με τα εμβόλια, τα οποία τέθηκαν άρον-άρον στην υπηρεσία των υγειονομικών Αρχών χωρίς επαρκές διάστημα δοκιμών.

Ο άνθρωπος πίσω από το «The Great Reset», δηλαδή την «Μεγάλη Επανεκκίνηση», είναι υπέρ του καθολικού εμβολιασμού και ποιός ξέρει τι άλλο θα επακολουθήσει.

Μαζί του δείχνουν να… συμφωνούν συνδικαλιστές διάφορων κλάδων στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Klaus Schwab έχει υπερτονίζει, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι συνδικαλιστές στην νέα εποχή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ποδηγετώντας τους εργαζομένους σε ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο».

Ως εκ τούτου, εκπρόσωποι συνδικαλιστών ζητούν να εμβολιαστούν σειρά όλοι οι εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ και αστικά λεωφορεία, καθώς, όπως, υποστηρίζουν, δεν νιώθουν ασφαλείς.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, σημείωσε ότι το αίτημα προς τα υπουργεία να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο για τους εργαζομένους το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ έχει γίνει δεκτό, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα με την αποθήκευση των εμβολίων.Από την άλλη μεριά, και οι εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ ζητούν τον άμεσο εμβολιασμό τους καθώς έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες