Mεθοδεύουν νεα πιο σκληρά lockdown – Φυλακίσεις…με δηθεν μεταλλάξεις και νεα Τρομοκρατία!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2021

Mεθοδεύουν νεα πιο σκληρά lockdown – Φυλακίσεις…με δηθεν μεταλλάξεις και νεα Τρομοκρατία!!


Kαθε μέρα που περνά αποκαλύπτεται ολο και περισσότερο η απάτη που που εστησαν με τον Κορωνοιό! Πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολίων, ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει τον υγιή.

Αυτο που συμβαίνει στα Παγκόσμια φαρμακευτικά και ιατρικά χρονικά ο εμβολιασμένος είναι επικίνδυνος και μπορεί να γίνει η αιτία να νοσήσουν οσοι ερχονται σε επαφή μαζι του η με την οικογένεια του. Λενε μόνοι τους οτι τα ΕΜΒΟΛΙΑ δεν ΕΧΟΥΝ Αποτελεσματικότητα!!!

Με τον Κορωνοιό και τις μεταλλάξεις και αλλες μεθοδευμένες τρομοκρατικές πρακτικές ετοιμάζονται για σκληρότερες φυλακίσεις – lockdown!!!

Εχουν μετατρέψει την Χώρα μας και τους πολίτες ως ΖΩΑ εκτροφής στη Φάρμα τους…Η απάτη με τα Διαγνωστικά και το φούσκωμα των θανάτων απο αλλες αιτίες καθώς και το ΦΙΑΣΚΟ με τα εμβόλια που ΔΗΘΕΝ δεν μπορούν να παράγουν μας κρατούν Φυλακισμένους….και για πολλά ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ…

Για να μπορέσουν να κλείσουν καθε επιχείρηση για να διαλύσουν την Οικονομία και να είστε ΟΜΗΡΟΣ της Κυβέρνησης για ενα επίδομα πενιχρό…

Βλέπουν οτι οι πολίτες δεν εμβολιάζονται και μας πάνε σε ΚΡΑΧ ΟΛΙΚΟ ώστε να έρθουν και να μας πουν Τέρμα τα μετρητά Φαλίρισε το Κράτος …Τωρα οποιος κάνει το εμβόλιο θα εχει κάρτα με εγγυημένο εισόδημα ανάγκης εως 200 ευρω!!! Με μια προϋπόθεση να εχεις εμβολιαστεί!!!

Δεν τους ενδιαφέρει η Οικονομία.. Τους ενδιαφέρει να σε ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ….για να σε ελέγχουν πλήρως..Δεν θα σε αφήνουν να παίρνεις ανάσα!!

Τα πιο σκληρά LOCKDOWN ερχονται…. Είναι θέμα των πολιτών της Χώρας να πάρουν την λύση στα χερια τους…Χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν οριστικά….Ποτε θα ξυπνήσει ο Έλληνας???

popolaros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες