Ψάχνουν να βρουν που πήγε η …γρίπη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2021

Ψάχνουν να βρουν που πήγε η …γρίπη


Οι υγειονομικές αρχές στην Αγγλία ανακοίνωσαν ότι δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα κρούσμα γρίπης φέτος. Επίσης η γρίπη είναι σχεδόν ανύπαρκτη στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, ενώ και η καναδική κυβέρνηση σταμάτησε να αναφέρει κρούσματα γρίπης το 2019, όταν εμφανίστηκε ο νέος ιός. Γιατί; Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου κρούσματα γρίπης στη Γη σήμερα:

Τον περασμένο μήνα, ο κορυφαίος επιδημιολόγος Knut Wittkowski ισχυρίστηκε ότι, «η γρίπη έχει μετονομαστεί σε μεγάλο βαθμό COVID-19». Σύμφωνα με το CDC, το αθροιστικό θετικό ποσοστό δοκιμής γρίπης από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως την εβδομάδα της 19ης Δεκεμβρίου ήταν μόλις 0,2%, σε σύγκριση με 8,7% από ένα χρόνο πριν. Σύμφωνα με τον Wittkowski, πρώην επικεφαλής της βιοστατιστικής, της επιδημιολογίας και του ερευνητικού σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Rockefeller, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές λοιμώξεις της γρίπης χαρακτηρίζονται εσφαλμένα ως περιπτώσεις κοροναϊών.

Οι αριθμοί που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο του περασμένου έτους από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου έδειξαν επίσης ότι υπήρξαν τρεις φορές περισσότεροι θάνατοι από γρίπη και πνευμονία από τον κορανοϊό. «Ο αριθμός των θανάτων από γρίπη και πνευμονία – σε περισσότερους από 32.000 – είναι τρεις φορές υψηλότερος από τον συνολικό αριθμό θανάτων κοροναϊών φέτος», ανέφερε το BBC.

Πηγή: humansarefree.com

Φωτογραφία από Masum Ali από το Pixabay

https://eleftheripena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες