Η εικόνα που «ντροπιάζει» κυβέρνηση και «ειδικούς»: Αυτά τα μέτρα επιβάλλουν στους Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2021

Η εικόνα που «ντροπιάζει» κυβέρνηση και «ειδικούς»: Αυτά τα μέτρα επιβάλλουν στους Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ


Τουλάχιστον τραγελαφικό αυτό που δείχνει το βίντεο

Η κατάσταση στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου δεν είναι απλά τραγελαφική αλλά αναδεικνύει το παράλογο (ίσως υπάρχει βαρύτερη λέξη για να το περιγράψει) των μέτρων που λαμβάνονται και απλά περιορίζουν την ελευθερία αλλά δεν βοηθούν στον περιορισμό του κορωνοϊού, όπως άλλωστε έχουν αναφέρει έγκριτοι καθηγητές Ιατρικής.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, τα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν στον δήμο, ο οποίος συνορεύει με αρκετούς ακόμα είχε ως αποτέλεσμα να λειτουργούν καταστήματα σε μια πλευρά του δρόμου και στην άλλη, στο απέναντι δηλαδή πεζοδρόμιο, να είναι κλειστά!

Μία εικόνα που αντικατοπτρίζει πλήρως την αντιεπιστημονικότητα και τον φιλοαυταρσχισμό Κράτους και «ειδικών».

Η ιδιαιτερότητα αυτή δημιουργήθηκε καθώς η μία πλευρά της οδού Καραολή και Δημητρίου εντάσσεται στα διοικητικά όρια του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ενώ η ακριβώς απέναντι στον δήμο Παύλου Μελά, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται από τα νέα μέτρα και η αγορά να συνεχίζει να λειτουργεί.

Επιπλέον, στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα αλλά αν κάποιος βρίσκεται στην απέναντι μεριά του δρόμου, τυπικά τουλάχιστον, μπορεί να κυκλοφορεί έως τις 9 το βράδυ!

Για αυτήν την κτάσταση μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου-Ευόσμου Κορδελιού, Βλάσης Νικολαΐδης και όπως είπε «από την στιγμή που ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τον δήμο ότι μπαίνει στο » κόκκινο», αυτό για τα καταστήματα δημιούργησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τα καταστήματα του δήμου Παύλου Μελά είναι από την μία πλευρά είναι ανοιχτά κανονικά ενώ αντίθετα τα καταστήματα που είναι στον Εύοσμο, από την κάτω πλευρά του δρόμου είναι κλειστά. Ουσιαστικά, αυτός είναι ένας αθέμιτος ανταγωνισμός γιατί ο επαγγελματίας απέναντι δεν μπορεί να δουλέψει και να κάνει τζίρο ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να τζιράρει και να έχει ένα έσοδο. Όταν ο κόσμος θέλει να ψωνίσει κάτι, απλά αλλάζει γειτονιά και αυτό κάνει αυτή τη στιγμή. Περνάνε στον απέναντι δρόμο και ψωνίζουν κανονικά!».

Δείτε:



Με πληροφορίες από GRTimes. ΦΩΤΟ eurokinissi

https://www.el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες