Δημήτρης Ποντίκας: «Με διπλή μάσκα είναι σαν να προκαλούμε ασφυξία στον εαυτό μας με τη θέλησή μας – Είναι όπως τα βασανιστήρια του Γκουαντάναμο» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021

Δημήτρης Ποντίκας: «Με διπλή μάσκα είναι σαν να προκαλούμε ασφυξία στον εαυτό μας με τη θέλησή μας – Είναι όπως τα βασανιστήρια του Γκουαντάναμο»


«Με διπλή μάσκα είναι σαν να προκαλούμε ασφυξία στον εαυτό μας με τη θέλησή μας – Είναι όπως τα βασανιστήρια του Γκουαντάναμο» είπε χρακτηριστικά μιλώντας σήμερα στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο ερευνητής Δημήτρης Ποντίκας.Αναφερόμενος στη Ματίνα Παγώνη και την επιτροπή λοιμοξιωλόγων ο κ.Ποντίκας τόνισε ότι: «η κα Παγώνη παραδέχθηκε ότι ως επιτροπή έχουν κάνει λάθη και δεν έχουν κάνει ακόμα επιδημιολογική μελέτη στην Ελλάδα».

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Ποντίκα στο παρακάτω ηχητικό:

https://focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες