Σχολεία ή φυλακές;;; Δασκάλα Δημοτικού δείχνει τι έρχεται – ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2021

Σχολεία ή φυλακές;;; Δασκάλα Δημοτικού δείχνει τι έρχεται – ΒΙΝΤΕΟ


Σοκάρουν οι εικόνες

Σε ένα σχετικά πρόσφατο βίντεο δασκάλα μοιράστηκε εικόνες από την νέα αίθουσά της ”που μοιάζει με φυλακή” και τα θρανία με κλουβία.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η δασκάλα δημοτικού της Νότιας Καρολίνας, Teresa Holmes, αποφάσισε να γνωστοποιήσει αυτό που συμβαίνει. Επεσήμανε πως τα «κλουβιά» δυσκολεύουν τους μαθητές να βλέπουν τον πίνακα αναρωτιέται πως θα καθαρίζει τα διαχωριστικά..

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης, αντί να της απαντήσει ουσιαστικά επί του θέματος, την κάλεσε να διαγράψει το βίντεο και να μην το παρουσιάζει «ως κάτι το αρνητικό».

Οι φραγμοί από πλεξιγκλάς εγκαταστάθηκαν στα σχολεία της Διεύθυνσης με κόστος 5 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να ανοίξουν ξανά με… ασφάλεια οι αίθουσες.

Οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν, ενώ περαιτέρω λόγια περισσεύουν:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες