Γ. Ψυχογιός:Στη Βουλή το αίτημα για παράταση της κοινωφελούς των Δήμων και στην Κορινθία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021

Γ. Ψυχογιός:Στη Βουλή το αίτημα για παράταση της κοινωφελούς των Δήμων και στην Κορινθία


Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσε Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, επισυνάπτοντας την επιστολή 29 εργαζομένων του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ζητώντας την παράταση του προγράμματος.

Η αναφορά κατατίθεται σε συνέχεια της Ερώτησης που είχε συνυπογράψει ο κος Ψυχογιός με 40 ακόμα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με την οποία ζητούσαν τα εν λόγω προγράμματα να μην μετατραπούν σε προγράμματα ανακύκλωσης ανεργίας, ειδικότερα σε μια περίοδο που η πανδημική κρίση έφερε νέα δεδομένα και η ενίσχυση του δημόσιου τομέα, ειδικά των κρίσιμων υπηρεσιών του, κρίνεται ως αναγκαία ακόμα και από τους σκληρά νεοφιλελεύθερους πολιτικούς χώρους. Αιτήματα τα οποία επαναλαμβάνει και τονίζει ο βουλευτής δια της Αναφοράς, επισημαίνοντας ότι είναι ορατός ο κίνδυνος η μη παράταση του προγράμματος να οδηγήσει ξανά τους εργαζόμενους στην ανεργία.

Tο κείμενο της Αναφοράς καθώς και της επιστολής των 29 εργαζομένων.

2021-02-26 Ψυχογιός ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ by loutrakiodusseasblog on Scribd

Επιστολή Εργαζομένων ΚΕ ΟΑΕΔ Για Αιτημα Παρατασης (Προς Κατάθεση) by loutrakiodusseasblog on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες