Αναφορά Μάρκου-Αναγνωστοπούλου για το Ψήφισμα του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Πατρών και Περιχώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021

Αναφορά Μάρκου-Αναγνωστοπούλου για το Ψήφισμα του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Πατρών και Περιχώρων


Κοινοβουλευτική αναφορά προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, σχετικά με το Ψήφισμα του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Πατρών και Περιχώρων σε σχέση με την αντιμετώπιση του κλάδου από την Κυβέρνηση και τις προτάσεις/αιτήματα που καταθέτει το Σωματείο.

Με το ψήφισμα αυτό οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ΤΑΞΙ διαμαρτύρονται για την αδιαφορία και την εγκατάλειψη που βιώνει ο κλάδος τους, για την πενιχρή ουσιαστική οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση, η οποία μάλιστα έγινε με καθυστέρηση και αποκλεισμούς και για την απουσία ελέγχου από όσους εξωκλαδικούς παράγοντες επιβουλεύονται και υποκλέπτουν το μεταφορικό έργο, αλλά και τη δρομολόγηση αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο του κλάδου, επ’ ωφελεία όλων όσων επιδιώκουν τον προσεταιρισμό της ειδικής μεταφοράς. Στο ίδιο ψήφισμα εμπεριέχονται και είκοσι [20] συγκεκριμένα αιτήματα του κλάδου.

Είναι σαφές λοιπόν ότι και ο κλάδος των ΤΑΞΙ έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των έντονα αδικημένων επαγγελμάτων, αφού η Κυβέρνηση έχει αφήσει δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ στην τύχη τους, οδηγώντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους στην ανέχεια και στην εξαθλίωση.

Η αναφορά των βουλευτών by loutrakiodusseasblog on Scribd

Το Ψήφισμα του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Πατρών και Περιχώρων by loutrakiodusseasblog on Scribd


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες