Βρήκαν πρόφαση για την παράταση του lockdown! ΞΑΦΝΙΚΑ ανακοίνωσαν ρεκόρ κρουσμάτων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2021

Βρήκαν πρόφαση για την παράταση του lockdown! ΞΑΦΝΙΚΑ ανακοίνωσαν ρεκόρ κρουσμάτων


Θα αυξήσουν άραγε και τα τεστ;;;;

Άρχισε η καθημερινή τρομοκρατία στα μεγάλα ΜΜΕ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων μέσα στο 2021».

Λίγο πριν τις 6 σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ξανά τετραψήφιος αριθμός κρουσμάτων, με τα περισσότερα εκ των οποίων να εντοπίζονται στην Αττική.

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να «φρενάρει» την άρση του σκληρού lockdown όχι μόνο στον πολυπληθέστερο νομό της χώρας, αλλά και σε όλη την επικράτεια.

Έτσι η 1η Μαρτίου απομακρύνεται ως η ημερομηνία που θα αρχίσουν να ανοίγουν ξανά δραστηριότητες της οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα ο ΕΟΔΥ ετοιμάζεται να ανακοκινώσει ένα νούμερα κοντά στα 1.500, που θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα ρεκόρ για το 2021.

Ενδεχομένως το ίδιο…ρεκόρ δούμε και στον αριθμό των διαγνωστικών τεστ, για τα οποία μάθαμε πρόσφατα από τους ειδικούς ότι πριν την κακοκαιρία «Μήδεια» είχαν αγγίξει τα 50.000 πανελλαδικώς σε καθημερινή βάση!

Όλα οδηγούν σε εισήγηση των ειδικών την Παρασκευή για περαιτέρω παράταση του lockdown κατά μία περίπου εβδομάδα.

(φωτο: eurokinissi)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες