Χρήστος Κασταμονίτης: «100% παράνομο το πιστοποιητικό εμβολιασμού» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

Χρήστος Κασταμονίτης: «100% παράνομο το πιστοποιητικό εμβολιασμού»

100% παράνομο χαρακτήρισε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ο ερευνητής αρθρογράφος Χρήστος Κασταμονίτης μιλωντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

«Δεν ξέρουμε ακόμα ποιές θα είναι οι εταιρίες που θα διαχειρίζονται τα δεδομένα» τόνισε ενώ για την Κύπρο είπε ότι «είναι Αγγλοκρατούμενη και υπάρχει για το θέμα άτυπος “πόλεμος” μεταξύ Αγγλίας και Ευρπαϊκής Ένωσης»

«Έχουμε μπει σε μια εποχή που οι ποινές είναι η πληροφορία. Σε αποκόπτουν, σε μπλοκάρουν, σε εξαφανίζουν, σε κάνουν έναν άνθρωπο ο οποίος δεν υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασταμονίτης

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Κασταμονίτη στο παρακάτω ηχητικό:

https://focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες