7 κύριοι λόγοι που άτομα βρίσκονται θετικά στο τεστ κορωνοϊού μετά το εμβόλιο mRNA-Πιστοποιητικά εμβολιασμού απαιτούνται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 06, 2021

7 κύριοι λόγοι που άτομα βρίσκονται θετικά στο τεστ κορωνοϊού μετά το εμβόλιο mRNA-Πιστοποιητικά εμβολιασμού απαιτούνται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ!



(Natural News) Πάνω από ένα εκατομμύριο Ισραηλινοί έχουν ήδη λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer/BioNTech mRNA. Παρά τη μεγάλη υπόσχεση του εμβολιασμού, αξιωματούχοι υγείας έχουν ήδη εντοπίσει 240 εμβολιασμένους Ισραηλινούς που αργότερα διαγνώστηκαν με covid-19.

Top 7 reasons why people are testing positive for covid-19 after vaccinations 
by Lance D Johnson, 13/01/2021

Αυτοί οι άνθρωποι παρουσίασαν διάφορα συμπτώματα ασθένειας. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γι’ αυτό το ιατρικό σφάλμα. Πολλοί από τους λόγους έχουν ήδη τεκμηριωθεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες σε κλινικές δοκιμές ή έχουν εξηγηθεί από πρώην στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών.
Γιατί αρρωσταίνουν άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό;
Μερικοί λόγοι περιλαμβάνουν:
1. Πρώτον, ο σχεδιασμός μελέτης για το Pfizer/BioNTechδημιουργήθηκε με δόλο για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Χρησιμοποιώντας δοκιμές PCR υψηλού ορίου κύκλων (που δημιουργούν έως και 97% ψευδώς θετικά) και αποτυγχάνοντας να επιβεβαιώσουν την πραγματική λοίμωξη χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αλληλουχίας Sanger, ο σχεδιασμός της μελέτης απέτυχε να μετρήσει εάν το εμβόλιο είχε καθόλου επίδραση στον αποκλεισμό της μετάδοσης ιών ή στη διακοπή αναπαραγωγής του ιού σε σύγκριση με τους ελέγχους.
2. Η δεύτερη εξήγηση βασίζεται στην ίδια υπόθεση ψευδών θετικών διαγνώσεων. Οι περισσότερες από τις 240 διαγνώσεις covid-19 που παρατηρήθηκαν μετά τον εμβολιασμό θα μπορούσαν να είναι ψευδώς θετικές οι ίδιες, ανάλογα με τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές PCR.Οι περισσότερες χώρες δεν απαιτούν από τα εργαστήρια να αναφέρουν το όριο αριθμού κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν. Ο ιδανικός αριθμός είναι δεκαεπτά κύκλοι, αλλά τα κιτ των τεστ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κύκλους ενίσχυσης 34 ή μεγαλύτερους.Αυτή η έλλειψη διαφάνειας προκαλεί λανθασμένη διάγνωση, καθώς ασαφή συμπτώματα ασθένειας ταξινομούνται εσφαλμένα ως SARS-CoV-2 (η οποία είναι μια πιο σοβαρή μορφή αναπνευστικής νόσου που προσβάλλει τους πνεύμονες). Πολλά από τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να αναπτύξουν μεγαλύτερη προστασία εναντίον πρωτεϊνικών ακίδων του κορωνοϊού, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν να αρρωσταίνουν από άλλες, παρόμοιες, ιικές λοιμώξεις, μόνο για να αποδειχτούν ψευδώς θετικοί όταν αργότερα κάνουν τεστ. Τα κιτ των τεστ δεν προσδιορίζουν το ιικό φορτίο και επομένως είναι άσκοπα για παρακολούθηση.
3. Η τρίτη εξήγηση είναι ότι τα εμβολιασμένα άτομα αρρωσταίνουν επειδή το εμβόλιο Pfizer/BioNTech παραδεδεγμένα δεν σταματά τη μετάδοση του ιού ούτε προστατεύει κανέναν από αυτόν. Η λεγόμενη αποτελεσματικότητα του εμβολίου βασίζεται στη μείωση των συμπτωμάτων, σε σύγκριση με εκείνους που αρρωσταίνουν σοβαρά από τη μόλυνση από τον ιό SARS-CoV-2. Τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί ακόμη να μολυνθούν, αλλά μπορεί να είναι πιο ικανά να παρουσιάσουν λιγότερο σοβαρά συμπτώματα. Αυτή είναι μια κρίσιμη απόκλιση από την επιστήμη του εμβολιασμού που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μάθει να εμπιστεύονται. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα εμβόλια δεν είναι καθόλου εμβόλια. Είναι πειραματικές πλατφόρμες τεχνολογίας mRNA.
4. Η τέταρτη εξήγηση για τα εμβολιασμένα άτομα που αρρωσταίνουν είναι ότι το mRNA καταστρέφεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς πριν διεισδύσει στα κύτταρα του δέκτη. Αυτή είναι μια από τις προκλήσεις της πλατφόρμας mRNA για την οποία προειδοποίησαν οι επιστήμονες. Εάν το mRNA υποστεί επίθεση προτού τα θραύσματα RNA κωδικοποιηθούν στα ριβοσώματα του κυττάρου, δεν θα ξεκινήσει καμία ανοσοποιητική διαδικασία όπως προοριζόταν. Γι’ αυτό το mRNA επικαλύπτεται με πολυαιθυλενογλυκόλη(PEG), έτσι ώστε να μπορεί να διεισδύσει στο σώμα.  Ωστόσο αυτό αντιπροσωπεύει το πέμπτο πρόβλημα που θα μπορούσε να συμβεί.
5. Η πέμπτη εξήγηση για την εξασθένιση της ανοσίας σε εμβολιασμένα άτομα είναι η επίπτωση της PEG, η οποία μπορεί να προκαλέσει την υπερβολική αντίδραση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, οδηγώντας στην ανάπτυξη αντισωμάτων κατά της PEG που τελικά εξασθενίζουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά για άτομα που έχουν ήδη αυτοαντισώματα κατά της PEG και ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.
6. Η έκτη εξήγηση για μείωση της ανοσίας σε εμβολιασμένα άτομα είναι ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν ανοσία για πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φαρμακευτικές εταιρείες ξεκινούν με δύο δόσεις στην πρώτη πειραματική κυκλοφορία του εμβολίου. Προειδοποιούν ότι το πρώτο δεν είναι αρκετό και παρέχει μόνο «50 τοις εκατό ανοσία». Ακόμη και μετά τη δεύτερη δόση, η ανοσία δεν είναι εγγυημένη. Στην πραγματικότητα, οι κλινικές δοκιμές της δεύτερης φάσης δείχνουν ότι η ανοσία μειώνεται σε μόλις δύο μήνες, καθιστώντας το εμβόλιο άσκοπο. Προκειμένου να παραμείνουν συνεπείς με την επιστήμη, οι παραλήπτες εμβολίων μπορεί να εξαρτώνται από το πρόγραμμα λογισμικού mRNA και να απαιτείται να λαμβάνουν έως και έξι λήψεις του εμβολίου κάθε χρόνο.
7. Η έβδομη εξήγηση για την ασθένεια μετά τον εμβολιασμό είναι ότι το εμβόλιο προκαλεί συμπτώματα ασθένειας σε προηγουμένως υγιείς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, η FDA έχει απαριθμήσει 26 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που αλλοιώνουν τη ζωή και που μπορεί να συμβούν μετά τη λήψη αυτών των εμβολίων. Σύμφωνα με τις κλινικές δοκιμές φάσης 3η συχνότητα βλάβης από το εμβόλιο  αυξήθηκε σημαντικά με τη δεύτερη δόση. Έχουν ήδη αναφερθεί χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες από τα εμβόλια Pfizer/BioNTech.
Φροντίστε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα του εμβολιασμού στο Vaccines.news.
Πηγές: WesternJournal.comNaturalNews.comPublicHealthOntario.caNaturalNews.comNaturalNews.comNaturalNews.comNaturalNews.comMedAlerts.com
NaturalNews
Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου
==============
Δείτε και σχετικό video με τις απόψεις του Δημήτρη Ποντίκα για το εμβόλιο:

Ποντίκας Δημήτρης για το εμβόλιο

Πιστοποιητικά εμβολιασμού απαιτούνται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ!

Έχουν ήδη αρχίσει να συμβαίνουν όλα… Καθόλου τυχαία η πρόσφατη επίσκεψη Κούλη. Προφανώς έλαβε τις οδηγίες του.
Ας χαρούμε τουλάχιστον για την υπευθυνότητα όσων ήδη εμβολιάστηκαν ή σκοπεύουν να εμβολιαστούν με μέγιστη επιθυμία τους την ταξινόμησή τους σε συνομοταξία ελίτ και την επιστροφή στα ουζερί και τις χασαποταβέρνες για να χλαπακιάζουν τα συνθετικά παϊδάκια του Γκέιτς… ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται την δια βίου σκλαβιά τους…Το θέμα είναι τι κάνουμε οι υπόλοιποι…

Katerina Doukoumopoulou

Δειτε βιντεο

https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1140092486445859/?t=2h

https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1140092486445859/?t=2

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες