Ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας του "Acropolis Rally 2021” με επίκεντρο το Λουτράκι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 30, 2021

Ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας του "Acropolis Rally 2021” με επίκεντρο το Λουτράκι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου



Ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας του "Acropolis Rally 2021” με επίκεντρο το Λουτράκι κατέθεσαν στον Λευτέρη Αυγενάκη η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και οι Δήμοι Νομού Κορινθίας

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 30 Μαρτίου 2021.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης μελέτης, με τεχνικά και οικονομικά στοιχεία, για τη διοργάνωση του κορυφαίου αγώνα “Acropolis Rally 2021”, που επιστρέφει φέτος στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτου (WRC), για να υποδεχτούμε στο Λουτράκι τους κορυφαίους του θεσμού.

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων έχει φιλοξενήσει με επιτυχία την κορυφαία διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις για πολλά έτη τόσο στην κατηγορία WRC όσο και μετέπειτα στην κατηγορία ERC. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους του Νομού Κορινθίας υπέβαλε ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας για το "Acropolis Rally 2021", για να υποδεχτούμε στο Λουτράκι τους κορυφαίους του θεσμού, ύστερα από οχτώ χρόνια απουσίας, από τις 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2021.


Στη συνάντηση συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου και οι Δήμαρχοι Νομού Κορινθίας και συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσιος Τσιώτος, Βέλου - Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος και Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης συνεχάρη τον Υφυπουργό για την τεράστια επιτυχία της επιστροφής του "Acropolis Rally 2021" στην Ελλάδα και το πρόγραμμα του WRC και τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής -εξαιρετικές ειδικές διαδρομές, άριστες ξενοδοχειακές υποδομές με ικανό αριθμό ποιοτικών κλινών για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες, εγγύτητα σε αεροδρόμιο και λιμάνι, αλλά και φυσικό κάλλος απαραίτητο για την τουριστική προβολή της χώρας μας-, ώστε η Κορινθία, με επίκεντρο το Λουτράκι να επιλεγεί ως κέντρο του αγώνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες