Σοκαριστικό βίντεο με ξυλοδαρμό πολίτη αλλά και γυναικών στη Νέα Σμύρνη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021

Σοκαριστικό βίντεο με ξυλοδαρμό πολίτη αλλά και γυναικών στη Νέα Σμύρνη


Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που βλέπουμε

Πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτές τις εικόνες που φαίνονται στο βίντεο. Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί, αλλά από την στιγμή που ο άνθρωπος έχει συλληφθεί το να τρώει ξύλο με το γκλομπ στο λαιμό, όπως και να δέρνονται γυναίκες που προσεγγίζουν το σημείο, δεν έχει εξήγηση.

Μιλάμε για εικόνες που βλέπουμε στην Τουρκία και αποδοκιμάζουμε. Εικόνες επικίνδυνες, που μπορεί να οδηγήσουν την κοινωνία σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ειδικά μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό, την οικονομική και την κοινωνική καταστροφή που έχουν επιφέρει τα κυβερνητικά μέτρα λόγω πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες