Ο Εμβολιασμένος Γιατρός με παράλυση στα κάτω ακρα κόλλησε και Κορωνοιό..εισήχθη ξανα στο Νοσοκομείο!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Ο Εμβολιασμένος Γιατρός με παράλυση στα κάτω ακρα κόλλησε και Κορωνοιό..εισήχθη ξανα στο Νοσοκομείο!!


Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας εισήλθε χθες 08/03/21 ο Γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος που υπέστη παραλυσία στα κάτω ακρα μετα τον δεύτερο εμβολιασμό του..

Η παραλυσία συνεχίζεται ακόμα παρα τις προσπάθειες που εγιναν.Ο Γιατρός ειχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Νοσοκομείο Ιωαννίνων τον ενημέρωσε ότι σε τεστ που του εγινε πριν φυγει από τα Γιάννινα βγήκε θετικό..και ότι εχει Κορονοιό παρά τον εμβολιασμό του.

Ο γιατρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας στην μονάδα Κορωνοιου.Τελικα ο διπλός εμβολιασμός του δεν προσέφερε την προστασία απο τον ιό..Κάνεις το εμβόλιο και κολλας…Επιπλέον εφερε και την παρενέργεια της παράλυσης που η Κυβέρνηση δεν θελει να την συνδέσει με τον εμβολιασμό..

Μάλιστα η μεταφορά του απο το Νοσοκομείο της Κέρκυρας προς το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και ειδικότερα μέχρι να μπει στο Φερρυ Μποουτ για Ηγουμενίτσα εγινε με το ασθενοφόρο ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ και με δικηγόρο να τον εκπροσωπεί τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ολα αυτά δημιουργούν Ερωτηματικά..Για ποιό λογο να συνοδευτεί με Περιπολικό? Ο γιατρός μετα τον δεύτερο εμβολιασμό εχασε την κανονικότητα της ζωής του..Απο την μια μερα στην αλλη η ζωή του καταστράφηκε και η οικογένεια του περνά τα χειρότερα..Και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την παραλυσία καθώς και με άλλες επιπλοκές που θα παρουσιάσει…Η νεα εισαγωγή του δείχνει οτι η υπόθεση δεν εξελίσσεται ομαλά..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες