ΚΝΕ Κορινθίας: Ένας χρόνος που οι ζωές μας “ανοιγοκλείνουν” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

ΚΝΕ Κορινθίας: Ένας χρόνος που οι ζωές μας “ανοιγοκλείνουν”


10 ΜΑΡΤΗ 2020 – 10 ΜΑΡΤΗ 2021
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ »ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝ»

Την Τετάρτη 10/3 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πρώτο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση. Εδώ κι ένα χρόνο τα πανεπιστήμια όλης της χώρας παραμένουν κλειστά για τους φοιτητές, ενώ τα σχολεία ανοιγοκλείνουν ανάλογα με την καμπύλη των κρουσμάτων στο γενικό πληθυσμό, γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε και αρνείται να πάρει μέτρα για τη διασφάλιση της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Όλη η ανασφάλεια και κατάπτωση που βιώνουμε όλοι μας, δεν είναι κάποια »ανωμαλία»,αλλά η κανονικότητα ενός κόσμου σε βαθιά σήψη και παρακμή.

Αυτός ο χρόνος απέδειξε πως και μέσα από τη μάσκα έχουμε φωνή, διότι μόνο η οργανωμένη δράση και η συλλογικότητα μπορεί να δώσει ανάσες ζωής, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, όπου οι ανάγκες του λαού θα μπαίνουν πάνω από τα κέρδη μιας χούφτας παρασίτων, το Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό.

Ως Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ καλούμε τη νεολαία του νομού μας να δώσει ζωή στην καθημερινότητά της, να προβληματιστεί και να εκφραστεί, στέλνοντάς μας μια φωτογραφία μ’ένα μικρό σχόλιο ή ένα βίντεο με την πρώτη εικόνα που της έρχεται στο μυαλό, όταν ακούει για τον ένα χρόνο πανδημία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες