Τουρκικά drones πετούν ακόμα και 2 χλμ. μέσα από τα σύνορα στον Έβρο! Καταγράφουν κινήσεις στρατιωτών, vid


Ψάχνουν να βρουν σημεία να περάσουν αλλοδαπούς

Στον Έβρο έχουν μεταφερθεί τα «ιπτάμενα μάτια» των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, εν προκειμένω τα drones του τουρκικού στρατού, τα οποία πλέον κατασκοπεύουν τις ελληνικές δυνάμεις που φρουρούν τα σύνορα της χώρας.

Τον τελευταίο καιρό, έχει παρατηρηθεί τόσο από αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και από αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ υπερπτήσεις τουρκικών drones πάνω από τον -υπό κατασκευή- φράχτη του Έβρου, όσο και στον ουρανό εντός του εναέριου χώρου της Ελλάδας.

Το γεγονός αυτό έχει ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά της ΕΥΠ, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ οι Τούρκοι έχουν εισέλθει ακόμα και εντός 2 χλμ μέσα από τα σύνορα, κατασκοπεύοντας τα πάντα με απώτερο σκοπό να βρουν ευκαιρία και περάσματα να «σπρώξουν» παράνομους μετανάστες στα εδάφη μας.

Υπάρχουν και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει τα drones, που παρακολουθούν τα περίπολα και τις ενέργειες των Ελλήνων.

Αλλά και οι ίδιοι οι Έλληνες στρατιώτες βλέπουν δια γυμνού οφθαλμού τα τουρκικά drones.

Δείτε το ρεπορτάζ:



Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη