Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 - Νέο “έγκλημα” της κυβέρνησης καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 10, 2021

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 - Νέο “έγκλημα” της κυβέρνησης καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ


Οι πολιτικές παρεμβάσεις του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος είναι συνεχείς στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό (Ευρωβουλή). Ειδικότερα όμως, στην Θράκη μας είναι ίσως ο μοναδικός πολιτικός φορέας που υπερασπίζεται όλα όσα αφορούν αυτήν την υπερευαίσθητη περιοχή της Πατρίδος μας, αλλά και γενικότερα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ακριτών μας!

Έτσι την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

«Για αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού στην χρηματοδότηση της “αναβάθμισης της δομής φιλοξενίας Φυλακίου Έβρου” αναφέρει αθώα το δελτίο τύπου της 6ης Απριλίου του Υπουργείου του κ. Μηταράκη, αλλά προκαλώντας φόβους για τις ένοχες συνέπειες που το δίδυμο Μητσοτάκη-Μηταράκη προσπαθεί να κρύψει.

Με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό ταμείο εσωτερικής ασφάλειας θα προχωρήσει η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου. Ομως, το ταμείο εσωτερικής ασφάλειας είναι για την ασφάλεια των συνόρων, δηλαδή οι πονηροί της ΝΔ αντί να αντλήσουν κονδύλια από το ευρωπαϊκό ταμείο μετανάστευσης, βάζουν χέρι σε χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να δοθούν στην ολοκλήρωση του φράχτη 210 χιλιομέτρων (27 χιλιόμετρα μόνο θα φράξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη) για θερμικές κάμερες, προσλήψεις στρατιωτικών, συνοριοφυλάκων κλπ.

Γιατί όμως το κάνουν αυτό; Θα είμαστε κινδυνολόγοι αν λέγαμε ότι ο λόγος είναι: για να έχουν σε επιφυλακή το ταμείο μετανάστευσης ώστε να μπορούν να φτιάξουν και άλλες δομές στην ενδοχώρα;

Τελικά το «μεταναστευτικό» ανοίγει μεγάλες μπίζνες για τα γαλάζια στελέχη.»!



Να επέμβει εισαγγελέας…


Επίσης το ΑΚΚΕΛ με άλλο ΔΤ ζητά την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση συνεργασίας του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας κ. Θάνου Ντόκου (ΕΛΙΑΜΕΠ) με το τουρκικό καθεστώς, όπως αποκάλυψε το WikiLeaks.

Ο κ. Ντόκος, αποκαλύπτεται από το έγγραφο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας, μεταξύ άλλων, ουσιαστικά καθοδηγούσε το τουρκικό καθεστώς για ενέργειες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φυσικά κατά της Ελλάδας, με τρόπο που αποτελεί ξεκάθαρη συνεργασία με ξένη δύναμη και ειδικότητα το κυβερνών καθεστώς της Τουρκίας.

Το ΑΚΚΕΛ υπενθυμίζει επίσης ότι ο κ. Ντόκος (με το ΕΛΙΑΜΕΠ) έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι συμμετείχε στο ελληνικό cluster βρετανικού δικτύου συγκαλυμμένων επιχειρήσεων.

Του περιβόητου Integrity Initiative, για την υπονόμευση των Ελληνό-ρωσικών σχέσεων σε κατεύθυνση όχι επωφελή προς την Ελλάδα αλλά προς όφελος των συμφερόντων από βρετανικά και αμερικανικά παρακρατικά κέντρα του Σόρος και της ΣΙΑ!!

Η Ευρώπη σιγά – σιγά αντιλαμβάνεται το καθεστωτικό πρόσωπο της Τουρκίας…


Διπλωματικό επεισόδιο είναι σε εξέλιξη μεταξύ της Ιταλίας και της Τουρκίας με φόντο την ηθελημένη απρέπεια του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν – προχθές – κατά της Προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αφού ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με αφορμή την προσβλητική συμπεριφορά του Ερντογάν προς την Αξιωματούχο της ΕΕ, τον αποκάλεσε δικτάτορα!

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Δεν συμμεριζόμαστε την στάση του Ερντογάν, δεν ήταν η κατάλληλη συμπεριφορά. Λυπάμαι ιδιαίτερα που η πρόεδρος της ΕΕ την υπέστη. Με αυτούς τους δικτάτορες με τους οποίους ωστόσο πρέπει να συνεργάζεται κανείς, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και σταθεροί στη θέση μας , αλλά και έτοιμοι να συνεργαστούμε για τα συμφέροντα των χωρών μας»!

Στη συνέχεια η Τουρκία αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις από τον Ιταλό πρέσβη της Ιταλίας στην Άγκυρα. Οργισμένη ήταν και η απάντηση του ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη, λαϊκίστικη ρητορική του διορισμένου Ιταλού πρωθυπουργού και τα άσχημα σχόλια που έκανε για τον εκλεγμένο πρόεδρό μας»!

Βέβαια ο σάλος που έχει δημιουργηθεί στην ΕΕ συμπαρασύρει και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο οποίος δεν αντέδρασε στην θεσμική προσβολή που υπέστη η συνάδελφός του, παρουσία του!

Έτσι φτάσαμε στο σημείο, σιγά – σιγά οι εταίροι μας στην ΕΕ που θωπεύουν τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν, να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του σκοτεινού του καθεστωτικού προσώπου!

Γιατί προ λίγων ημερών, ο Ματέο Σαλβίνι αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ιταλίας και υπουργός Εσωτερικών (ομοσπονδιακός γραμματέας της Λέγκας του Βορρά) καυτηρίασε την ΕΕ για την μη επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Τουρκία, λέγοντας:

«Η στάση των ευρωπαϊκών θεσμών απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα είναι ασθενής και άνευρη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ξαναβρεί αξιοπρέπεια, θάρρος και ενότητα. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα γυρίσουμε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία έχει λάθος αντίληψη της πραγματικότητας, και το ίδιο ισχύει για όποιον νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τους πρόσφυγες ως όπλο για εκβιασμούς…»!

Επίσης ο Ματέο Σαλβίνι καταχέριασε τον Ρ. Τ. Ερντογάν για την αποχώρηση της Τουρκίας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινουπόλεως , που υπερασπίζεται την ενδοοικογενειακή βία γυναικών και παιδιών!!

Λόγω εποχής…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες