78χρονη Διασωληνωμένη μετα τον εμβολιασμό της με πνευμονική εμβολή!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 11, 2021

78χρονη Διασωληνωμένη μετα τον εμβολιασμό της με πνευμονική εμβολή!!!


Διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο της Λάρισας με πνευμονική εμβολή νοσηλεύεται 78χρονη, η οποία εμβολιάστηκε πριν από 4 ημέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή, και πως έχει ήδη ενημερωθεί o EOΦ.

Η περίπτωση της 78χρονης δεν είναι η μοναδική. Πριν από λίγες ημέρες συγγενείς.Η περίπτωση της 78χρονης δεν είναι η μοναδική. Πριν από λίγες ημέρες συγγενείς 60χρονου από τη Σύρο έκαναν γνωστό πως θα καταθέσουν μήνυση κατά της AstraZeneca.

Δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του, ο 60χρονος υπέστη εγκεφαλικό και πλέον βρίσκεται παράλυτος σε κέντρο αποκατάστασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες