Παίζουν το τελευταίο χαρτί!! Υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί απο το Δικαστήριο “Ανθρωπίνων” Δικαιωμάτων!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 08, 2021

Παίζουν το τελευταίο χαρτί!! Υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί απο το Δικαστήριο “Ανθρωπίνων” Δικαιωμάτων!!!


Οι εμβολιασμοί τους με τα Δολοφονικά εμβόλια δεν πανε καλα….βλέπουν οτι ο κόσμος τους κατάλαβε τι θέλουν και πως μας πάνε για Μαζική εξολόθρευση…Το λένε Χιλιάδες Γιατροί που δεν είναι στη Λίστα των Φαρμακευτικών εταιρειών και της ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ…

Mας το λένε και με video ο Βill Gates μας το ομολόγησε ο Tal Zaks Επικεφαλής Ιατρικός σύμβουλος της Moderna σε video του 2017 μας τα ειπε και Μike Yeadon πρώην αντιπρόεδρος της pfizer.

Πατήστε πανω στα link και δείτε τα:

Οπλο Μαζικής εξόντωσης ο εμβολιασμός..Πως επεμβαίνουν κατα της ζωής μας με το mrna απο τον Tal Zaks Ιατρικό σύμβουλο της Moderna


Πρ. Αντιπροέδρος της Pfizer: «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού»


Βλέπουν οτι πεθαίνουν χιλιάδες (4.000 νεκροί μετα απο μια εβδομάδα εμβολιασμών στην Ευρώπη & 162.000 ανάπηροι με εγκεφαλικά παραλύσεις κ.α)

Βλέπουν οτι οσο τα κρύβουν διαδίδονται…Βλέπουν οτι δεν υπακούει ο λογικός άνθρωπος ..

Βλέπουν οτι οι περισσότεροι δεν μασάνε το παραμύθι τους και τον Τρόμο που σπέρνουν απο τα Μέσα εξαπάτησης και τις παραβιάσεις του Συντάγματος της Ιατρικής Δεοντολογίας κλπ..

Βλέπουν οτι θα χάσουν το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους ΣΧΕΔΙΟ και ρίχνουν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ!!!!

Ειπαν ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ η ΧΑΝΟΥΜΕ….και το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξέδωσε απόφαση δηθεν για ανθρώπους υπερ των Παρανοϊκών του πλανήτη που θέλουν μείωση πληθυσμού πλήρη ελεγχο και μετατροπή του ανθρώπου σε ανθρωποειδές….σε σκλάβο με ημερομηνία λήξεως..

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ……Το δικό μας η το δικό τους???

Η απόφαση ειναι: Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκρινε οτι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί ειναι Νόμιμοι



Το τελευταίο τους ΧΑΡΤΙ ο εκβιασμός η υποχρεωτικότητα του ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..

Η κατάργηση της Ελεύθερης βούλησης ..Η κατάργηση της Ελευθερίας..Η στέρηση της ελεύθερης Ζωής ..Η μετατροπή μας σε ανθρωποειδές…σε Ζομπι..Μεχρι τώρα είχαμε την επιλογή του Συντάγματος..Τώρα καταργούν και το Σύνταγμα και ολες τις θεμελιώδεις Δημοκρατικές ελευθερίες..

θα μπορούσαν να το κάνουν απο την αρχή…πίστεψαν οτι με οπλα τα Μέσα εξαπάτησης τους εκβιασμούς οτι για να δουλέψεις πρέπει να σε τρυπήσουν.. Βλέποντας οτι οι περισσότεροι δεν εμβολιάζονται αρχίζουν ΠΟΛΕΜΟ με την ανθρωπότητα…με ολους μας .ΑΥΤΟΙ η ΕΜΕΙΣ… Φθάσαμε στο τελικό στάδιο της ΕΠΙΘΕΣΗΣ κατα των πολιτών..Δεν το εκαναν απο την αρχή γιατι ξέρουν οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ….Οι σατανάδες δεν έχουν άλλη επιλογή η μας τρυπάνε για να μας εξολοθρεύσουν η Κερδίζουμε οσοι αρνηθήκαμε τους εμβολιασμούς…το σχέδιο εξόντωσης μας..

Πάτησαν το ΚΟΥΜΠΙ της Απασφάλισης..και τώρα αρχίζει ο αγώνας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…Δεν εχει παράταση ουτε πέναλντυ….Θα πέσεις στη μάχη για να ζήσεις ελεύθερα η θα τρυπηθείς για να πεθάνεις με το κοκτέιλ δηλητηρίων στο δηθεν εμβόλιο που δεν είναι τίποτα άλλο παρα ενα οπλο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ!!!

Άρθρο του δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες