Η Χούντα του Μητσοτάκη με τροπολογία “γλυτώνει” τους λοιμωξιολόγους της Επιτροπής. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 23, 2021

Η Χούντα του Μητσοτάκη με τροπολογία “γλυτώνει” τους λοιμωξιολόγους της Επιτροπής.

Εγινε και αυτο…Με τροπολογία που κατέθεσε ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ η Χούντα του Μητσοτάκη προσπαθεί να γλυτώσει Νομικά τους ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ λοιμωξιολόγους απο τις Φαρμακευτικές & την Κυβέρνηση και να εχουν το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ!!!

Δηλαδή με τις αποφάσεις τους ολη η ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ με τους αλλοπρόσαλλές αποφάσεις τους κατ εντολή η δικές τους για να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ολους τους Έλληνες και να διαλύσουν την Οικονομία και με τα Πειραματικά εμβόλια που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και θα ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ τους πολίτες δεν θα φταινε ολοι αυτοι και τους δίνει το Ακαταδίωκτο!!! Τι σου λένε? ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!

Η Κυβέρνηση της ΝΔ “εχωσε”  μέσα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης την Τροπολογία και δίνεται ασυλία και αποφασίζεται ακαταδίωκτο για τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοιού Covid 19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Όπως αναφέρει το άρθρο 4 της τροπολογίας: «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Τα μέλη των Επιτροπών όχι μόνο δεν θα διώκονται, αλλά ούτε καν θα μπορεί ακόμη και η βουλή να τους εξετάσει για τις αποφάσεις τους σχετικά με τα μέτρα που αφορούν την πανδημία! Με λίγα λογια λίγες μέρες αφου διέρρευσαν τα πρακτικά σύμφωνα με τα οποία μελη της Κυβέρνησης και ο Μητσοτάκης εδιναν εντολές στους ειδικούς Λοιμωξιολόγους κλπ εφεραν τροπολογία με την οποία δεν θα καλούνται για εξηγήσεις καταθέσεις και απολογία για τίποτα!!!

Ολοι αυτοί που εκτελουν Δολοφονικές Εντολές και έχουμε Θανάτους Παραλύσεις εγκεφαλικά Αυτοκτονίες Διάλυση κάθε Οικογενειακού Προϋπολογισμού ΦΤΩΧΕΙΑ Ανεργία Κλείσιμο επιχειρήσεων Διάλυση της Πίστης κ.α  απο τις αποφάσεις τους είναι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ κατα τον Μητσοτάκη και ολη την Πολιτική Συμμορία και τους απαλλάσσει με Τροπολογία που εφερε στη Βουλη!!! Μοιράζουν ΑΣΥΛΙΕΣ με Ντροπιαστική Τροπολογία!!!Ομολογούν δηλαδή την ΕΝΟΧΗ τους!!!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ….ΑΣΥΛΙΑ και ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ελληνες ξυπνάτε …Απο τα πληκτρολόγια δεν ερχεται η απελευθέρωση..Δεν γίνεται 14 μηνες ΦΥΛΑΚΙΣΗ και να συνεχιζεται αυτή η ΤΥΡΑΝΙΑ με απειλές για Τεστ και Εμβόλια για να σας πεθάνουν πριν την ωρα σας και εσείς να τα δέχεστε ολα αδιαμαρτύρητα!! Σας μετατρέπουν σε ανθρωποειδή Σκλάβους με ημερομηνία λήξης και δεν υπάρχει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Διεκδίκηση αλλα μια αδικαιολόγητη  Υποταγή..Καμιά Χούντα δεν έπεσε και οι πολίτες να κάθονται στο καναπέ τους να παρακολουθούν τα πληρωμένα Μεσα εξαπάτησης. Οσες έπεσαν οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους και διεκδίκησαν την ελευθερία τους με το οποιο κοστος…

amazonios.net

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Μια τροπολογία που κάθε άλλο παρά ενισχύει την εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα αλλά και στις σχέσεις που αυτή αναπτύσσει με την κυβερνητική εξουσία κατέθεσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στην Βουλή. Σε αυτή προβλέπεται δικαστικό ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων αλλά και της επιτροπής εμβολιασμού.

Η μεθοδολογία της κατάθεση της τροπολογίας είναι από μόνη της προβληματική. Κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων που ψηφίζεται σήμερα αιφνιδιαστικά. Παράλληλα με διατάξεις για την λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων αλλά και την δυνατότητα εμβολιασμού από ιδιωτικά κέντρα.

Στο άρθρο 4 της τροοπολογίας προβλέπεται το εξής: «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοίου Covid 19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως ανω επιτροπών. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θεσπίζεται ακαταδίωκτο όχι μόνον σχετικά με τυχόν δίωξη των μελών της επιτροπής. Επιπρόσθετα όμως απαγορευεται και η εξέτασή τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να εξεταστούν στο πλαίσιο μίας εισαγγελικής έρευνας ακόμη και αν είναι ζητούμενο η μαρτυρία τους για ένα ζήτημα υγειονομικού και δημόσιου ενδιαφέροντος. Για παράδειγμα γεννιέται ερώτημα για το αν θα μπορούν να εξεταστούν για τα όσα είπαν στην επιτροπή στο πλαίσιο μιας προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Είναι σαφές ότι η ρύθμιση αυτή έρχεται σε μία περίοδο που η αντιπολίτευση έχει απαιτήσει την δημοσιοποίηση των πρακτικών των επιτροπών. Επίσης έχει αποδώσει κατηγορίες στην κυβέρνηση για επιβολή αποφάσεων στις επιτροπές λοιμωξιολόγων, έχοντας εικάσει και την σύμφωνη γνώμη κάποιων μελών των επιτροπών σε αυτή την πρακτική. Παράλληλα σε μία περίοδο που αμφισβητείται έντονα η σχέση των επιτροπών αυτών με την κυβέρνηση και το αν ισχύει ο κυβερνητικός ισχυρισμός ότι υλοποιούνται οι κατευθύνσεις των επιτροπών λοιμωξιολόγων.

Πληροφοριες απο imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες