ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΝΤΙΖΩΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 20, 2021

ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΝΤΙΖΩΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ


Κι έτσι όπως τώρα βρεθήκαμε, στριμωγμένοι από έναν απίστευτο ιό, όλοι μας στον κόσμο, οι επιστήμονες φροντίζουν - πέραν του μπολιάσματος φυσικά - να διανθίσουν τις προσπάθειες να μας

κρατήσουν ασφαλείς με κάθε τεχνολογία που μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους. Βλέπεις πρέπει να την αξιοποιήσουμε με τρόπο τέτοιο που θα αποφεύγεται και η παραμικρή επαφή μεταξύ των ανθρώπων. Πάντα για να μη δημιουργηθούν νέες εστίες. Τουλάχιστον είναι εύκολο να βρούμε που είναι η ζωή, πλέον, είναι ακριβώς από την άλλη από εκεί που μας προτείνουν οι ειδικοί.

Συνεπώς, απ’ό,τι καταλαβαίνουμε, πολλές τεχνολογίες που έβρισκαν τους ανθρώπους παλαιότερα σκεπτικούς απεναντί τους, τώρα που βρεθήκαμε να ακροβατούμε σε αυτό το τεντωμένο πανδημικό σκοινί μας έχουν γίνει πλέον απαραίτητες! Άλλωστε εκτος από το να προσέχουν την ασφάλεια μας, ενδιαφέρονται και για τις ανθρώπινες σχέσεις με αποτέλεσμα να τις έχουν προσομοιώσει σε σημείο που το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα ακόμα και στα βιώματα μας να εξαρτάται μόνο από τον ελεγκτή της τεχνολογίας.

Οπότε αναρωτηθήκαμε πώς μέσα από τα χρόνια η τεχνολογία πάντα μας παρουσιαζόταν εντυπωσιακή, ταυτισμένη με την πρόοδο και ικανή να εξυψώσει το επίπεδο ζωής. Έλα όμως που τα πράγματα ήρθαν έτσι που αποδείχθηκε καταφανώς κάθε πεποίθηση που πολλοί από εμάς τα προηγούμενα είχαμε, ότι ποτέ δεν μας την έδωσαν για το λόγο που την “πούλησαν” αλλά για να μας ελέγχουν εκπαιδεύοντας μας να την οικειοποιούμαστε και να καταδεχόμαστε που μας απομακρύνει από τι άλλο, από την αληθινή ζωή την ίδια, την οποία τώρα ήρθε η ώρα περισσότερο από ποτέ να θυμηθούμε και να ξανα αναζητήσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες