Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 03, 2021

Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ


Όσο εναγωνίως περιμένουν την παραλαβή εκείνων εκεί των υποτιθέμενων τεστ για να μπουστάρουν την εμπιστοσύνη του κοπαδιού ότι αυτός ο υπερ-ιός παραμονεύει, προσπαθούν όμοια με πολλές άλλες χώρες φυσικά να οργανώσουν το σχέδιο που θα μας δώσει το καρότο και το λένε αποσυμπίεση. Με τον εξαναγκασμό μεγάλου αριθμού εργαζομένων και πελατών να βάζουν στη μύτη μπατονέτες ποντάρουν ότι θα φτάσουν στα ύψη τον αριθμό των “κρουσμάτων.”Βέβαια, παρότι για το αν αυτά τα τεστ εντοπίζουν τον αόρατο πολύ αμφιβάλλουμε, το ότι εντοπίζουν μπύρα είναι κάτι εξακριβωμένο.

Aλλά επειδή πλέον η παράσταση έχει βγει εκτός σεναρίου και το νιώθουν καλά κι οι ίδιοι, φαίνεται πως δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους στην οθόνη επιδιδόμενοι σε σκετσάκια δημοτικού έχοντας χάσει κάθε υποκριτικό πέπλο πολιτικής ορθότητας που πάντοτε φρόντιζαν να συντηρούν. Και μάλιστα την ίδια ώρα που μαθαίνουμε για τόσους άδικους θανάτους και τραυματισμούς μετά της εισροή αυτών των σκευασμάτων στο σώμα των ανθρώπων.

Αυτοί μπορεί να δρούν συντονισμένα και απολύτως προγραμματισμένα κάτω από το πρόγραμμα του αφεντικού τους και μάλιστα πάντα προσπαθούσαν να μας κάνουν κι εμάς έτσι. Ανέκαθεν τυπικούς στις κανόνες που θα μας έκαναν καλούς πολίτες σε ένα παιχνίδι που πλέον έχει αποδειχθεί πλήρως πως ήταν από πριν καθορισμένο να αδικήσει αυτόν που το ακολουθεί. Αυτό όλο όμως επέβαλε από εμάς να έχουμε δεχτεί τις παρωπίδες τους αντι να μάθουμε να κοιτάμε πολυδιάστατα και να διακρίνουμε τους ορίζοντες που ανοίγονται κάθε στιγμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες